D. Davisas ir Briuselis dėl Britanijos išstojimo iš ES kalba skirtingai

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos „Brexit“ derybininkas Davidas Davisas (Deividas Deivisas) pirmadienį pareiškė, kad jo šalies išstojimo iš Europos Sąjungos sąskaita bus susieta su susitarimu dėl ateities ryšių su Bendrija, nors Briuselis tvirtina, kad pirmiausia reikia išspręsti piniginius klausimus.

„Akivaizdu, kad išspręsti šį klausimą galima tik atsižvelgus į kontekstą ir laikantis mūsų naujų gilios ir ypatingos partnerystės su ES (gairių)“, – pareiškė D.Davisas, pradėjęs naują derybų ratą su vyriausiuoju Bendrijos derybininku Micheliu Barnier (Mišeliu Barnjė).

Pasak M.Barnier, ES ketina nediskutuoti Britanijos premjerės Theresos May (Terezos Mei) siūlomo pereinamojo laikotarpio susitarimo, kol nebus padaryta pažangos derybose dėl pagrindinių šios šalies išstojimo iš Bendrijos sąlygų, įskaitant piniginius klausimus bei piliečių teises.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių