Europos krepšinio čempionate nežais D. Sabonis

  • Teksto dydis:

Dainiaus Adomaičio treniruojama Lietuvos rinktinė šią vasarą Europos čempionate turės verstis be Domanto Sabonio, skelbia portalas „krepsinis.lt“.

Anot pranešimo, naujoji D. Sabonio komanda Indianos „Pacers“ rekomendavo lietuviui vasarą praleisti individualiai gerinant įgūdžius, o su tuo 21-erių metų 207 cm ūgio puolėjas sutiko.

Lietuvos rinktinės kandidatai į pirmąją stovyklą Palangoje rinksis jau penktadienį.

Šią vasarą Lietuvos krepšinio federacijos atstovai buvo susitarę su Oklahomos „Thunder“ ekipa, jog klubas D. Sabonį išleis į rinktinę, tačiau įvykus mainams ir puolėjui persikėlus į „Pacers“, situacija apsivertė aukštyn kojomis.

Skelbiama, kad su „Thunder“ anksčiau viską suderinę Lietuvos krepšinio federacijos atstovai už žaidėjo draudimą NBA lygai jau buvo sumokėjusi mokestį už draudimą, o pats D. Sabonis Lietuvoje buvo įveikęs medicininę patikrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
paklause rekomendacijos... tai rekomendavo ar uzdraude? o kazkas dar stume ant Ilgausko...

labai gerai-

labai gerai- portretas
Kai tik prisimenu kaip saboniukas per Olimpiada "žaidė", tai tik džiaugiuosi, kad jo neišleido (o gal jis pats prisiprase, kad jo "neišleistų"?) Dar ta barzdyla (JV) kas nors galetu išmesti is rinktinės, vistiek nei viens, nei kits neverti cia būti. Šikniai apsimetėliai ir tiek. PS- Arvydą Saboni gerbiu labiau nei viską kita.

LetSabonisToEc

LetSabonisToEc portretas
LetSabonisToEc
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių