G. Krapikas: dėkoju žaidėjams, kurie susikaupė ir laimėjo

  • Teksto dydis:

Po Eurolygos turnyro rungtynių tarp Kauno "Žalgirio" ir Sasario "Dinamo", kurias 80:79 laimėjo žalgiriečiai, savo mintimis pasidalijo abiejų komandų treneriai.

Gintaras Krapikas („Žalgirio“ treneris): „Labai norėtųsi padėkoti tokiam dideliam kiekiui sirgalių, kurie susirinko mus palaikyti. Varžovų komandoje visi gerai meta tritaškius, todėl rungtynės buvo sunkios. Norėčiau padėkoti ir žaidėjams, kurie susikaupė ir laimėjo. Žinoma, atskirai dėkoju Jamesui, kuris praktiškai vienas ištraukė mus į kitą etapą, bet kadangi tai yra komandinė sporto šaka, sveikinu visus su patekimu į kitą etapą.

Jeigu kas būtų pasakęs prieš sezoną, kad iškritus Waynsui mes iškovosime penkias pergales ir pateksime į kitą etapą, būčiau buvęs patenkintas.

Mes stringame puolime, ir prieš jų aikštės gynybą šiandien strigome, neįmetėme laisvų metimų. Tai skausminga. Manau, kad jeigu toks snaiperis kaip Milaknis, ar Paulius Jankūnas įmestų vieną,  būtų lengviau ir žaidimas darytųsi dar agresyvesnis. Kai rungtynėse sekasi gerai, tada visi žaidžia gerai. Juda ir kamuolys, ir deriniai gerai atliekami, o visi blogi simptomai pasireiškia, kai būna sunku“.

Romeo Sacchetti („Dinamo“ treneris): „Džiaugiuosi savo komanda, ji panaikino dviženklį pranašumą. Deja, rungtynių pabaigoje nepataikėme baudų ir negalėjome iškovoti pergalės. Esu patenkintas atsarginių žaidėjų indėlių, nuo suolo pakilę Chessa ir Formenti puikiai išnaudojo spragas gynyboje, pavyko priversti varžovus klysti, bet sėkmė buvo varžovų pusėje.

Tikėjomės, kad Andersonas atliks paskutinį metimą. Nenorėjome leisti mesti tritaškio,  todėl suklydome ir leidome jam prasiveržti bei pelnyti lengvus taškus. Įvyko nesusipratimas su paskutine minutės pertraukėle. Aš jos neprašiau. Niekas neima minutinės tada, kai bauda nemesta. Tai buvo nesusipratimas su teisėjais.“

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

sirgalius

sirgalius portretas
Na bet ką gi veikia treneris mačo metu.Kodėl pirmaujant 14 taškų,staiga krentama į duobę?? Nelogiški keitimai,nelaiku imamos minutės pakoreguoti žaidimą.Kodėl aikštėj žaidėjai nieko gero negalintys ar nenorintys kovoti,o sėdi ant suolo žaidėjas kuriam šis maas gana sėkmingas /Songaila/ Ir kada jau prdės komanda žaisti krepšinį susikaupę nuo pradžios iki mačo pabaigos. Manau kad trenerių štabe vyksta kažkokie nesuprantami dalykai.Su tokiu žaidimu 16 tuke,nelabai kažką ir nuveiksim.

tikroviskai

tikroviskai portretas
Krapikas,, medinis ,,treneris,matuosi,komanda vis gylin smenga i duobe,paskutines rungtynes akivaizdus pavyzdis,komandoje daug balasto,reikia stiprinti komanda,balasta skolinti kitiems klubams..

Priešingai

Priešingai portretas
kaip treneris Krapikas turi gerų savybių ne karštakošis, nepasimetantis,sutaria su žaidėjais arba tiksliau jo klauso ir t.t. Iš karto nesupratau trenerio asistento Jasikevičiaus žodžių peržiūrėjau žaidėjus ant popierio....Yra keli neperspektyvus nors jauni, jie turėtų žaisti LKl klubuose,o Eurolygoje žaliems trūksta gynėjų, metikų. tai parodė paskutinės varžybos.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių