G. Krapikas: du kėlinius sužaidėme idealiai

  • Teksto dydis:

Po Eurolygos rungtynių tarp Kauno "Žalgirio" ir Stambulo "Galatasaray" savo nuomones išsakė abiejų komandų strategai.

Gintaras Krapikas („Žalgirio“ vyr. treneris): „Po sėkmingo savaitgalio ir laimėtos taurės, kur atidavėme daug fizinių jėgų ir emocijų, pašventėme laimėjimą, vyrai buvo labai dėmesingi, susikaupę, įvykdė užduotis ir tai atvedė į pergalę.

Jeigu ne Gulerio tritaškiai, kurių jis per visą sezoną buvo įmetęs 4, o šiandien įmetė 3, galvoju, kad žaidėme du idealius kėlinius tiek gynyboje, tiek puolime. Nors užstrigome, tačiau rungtynes kontroliavome.

Buvo akivaizdu, kad vidurio puolėjo pozicijoje reikės rotuoti Songailą su Javtoku, kadangi Songaila turi stiprų kūną. Gudaitis buvo geros sportinės formos, tačiau manau, kad šiandien dažniau rotuojant mūsų vidurio puolėjus, jie puikiai atliko savo darbą.“

Erginas Atamanas („Galatasaray“ vyr. treneris): „Atsiprašau žmonių, kurie atėjo žiūrėti šių rungtynių, kadangi nežaidėme gerai. Atmosfera buvo puiki, kaip ir visada čia. Man visada malonu čia dirbti. Deja, šį vakarą mes žaidėme be dviejų pagrindinių įžaidėjų – Carloso Arroyo čia net nėra, Enderas Arslanas irgi nežaidė praėjusią savaitę, bandėme jį šiandien, tačiau jis dar nėra pasirengęs. Rungtynių pradžioje turėjome daug problemų. Po to leidome žaisti jauniems žaidėjams, kad jie įneštų energijos. Po trijų kėlinių galėjome sugrįžti į rungtynes, tačiau Patricas Youngas šiose rungtynėse suklydo net 6 kartus, o dar du mums svarbūs žaidėjai Micovas ir Pocius mums nesuteikė nieko.

Pocius sezoną pradėjo gerai, bet po to 5-6 savaites nežaidė dėl operacijos, o po to, deja, neduoda mums to, ko mes tikimės ir dėl ko mes jį įsigijome. Jam tai taip pat nėra gerai, nes po dviejų sezonų „Real“ visi laukė iš jo daug, tačiau iki šiol mes negavome iš jo, ko tikėjomės. Bet sezonas ilgas, dar laukia atkrintamosios varžybos.“

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių