„Chimki“ puolėjas žuvo per susišaudymą su policija

  • Teksto dydis:

Europoje gerai žinomas ir Eurolygoje ne vienerius metus praleidęs Tyleris Honeycuttas Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) po nemalonumų su teisėsauga galimai rastas negyvas.

JAV žiniasklaida informavo, kad garsus krepšininkas netoli Los Andželo apšaudė policijos pareigūnus ir užsibarikadavo savo namuose.

Los Andželo policijos departamentas „Twitter“ paskyroje patvirtino, jog specialiųjų operacijų komanda pateko į pastatą, o jame rado vyrą be gyvybės ženklų. Vis dėlto asmens tapatybė nėra minima, taigi tvirtinti, jog tai tikrai Honeycuttas bent jau kol kas negalima.

Nemalonumų židinys kilo krepšininko namuose. Jo paties mama paskambinusi į policiją pranešė, kad sūnus elgiasi neprognozuojamai, todėl policijos pareigūnai reagavo į iškvietimą.

Vis tik Honeycuttas buvo nusiteikęs itin priešiškai – jis apšaudė atvykusius pareigūnus ir užsirakino namuose. 

Prie namo iškart buvo iškviesta specialiųjų operacijų komanda, kurią prie Honeycutto namų sudaro 30 ginkluotų pareigūnų. 

2011 metų NBA naujokų biržoje Honeycuttą 35-uoju šaukimu pasirinko Sakramento „Kings“ komanda, kur jis praleido dvejus metus. Vėliau 27-erių puolėjas keliavo į Europą, kur atstovavo tokiems klubams kaip Maskvos srities „Chimki“ ir Stambulo „Anadolu Efes“.

2015 metais jis su „Chimki“ triumfavo Europos taurėje. Tais metais komandą treniravo Rimas Kurtinaitis.

Praėjusį sezoną po metų Turkijoje jis vėl grįžo į „Chimki“ ir Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 9,1 taško ir atkovojo po 5,4 kamuolio.


Šiame straipsnyje: ChimkikrepšininkasTyleris HoneycuttasSusišaudymaspagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

stink foot

stink foot portretas
ruskyne į vodką su bojaryšniku įjunko...būt geriau koksą šniaukęs

Anonimas

Anonimas portretas
Maziau reikia naudoti kokso!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių