Ilgametis „Lietuvos ryto“ direktorius M. Purlys palieka klubą

  • Teksto dydis:

Pasikeitimai vyriausiojo trenerio poste Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoje nebus vieninteliai pasibaigus „Betsafe-LKL“ finalo serijai.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, „Lietuvos rytą“ po sezono paliks buvęs direktorius ir šįmet direktoriaus pavaduotojo pareigas ėjęs Martynas Purlys.

46-erių metų vilnietis sostinės klube iki vasaros darbavosi direktoriaus pareigose, bet po praėjusių metų fiasko nepatekus į šalies čempionato finalą ir kritiškos sirgalių reakcijos Purlys nusprendė trauktis. Galiausiai įkalbėtas buvęs krepšininkas liko klube ir talkino Linui Kleizai.

„BasketNews.lt“ žiniomis, Purlys yra rimtas kandidatas vadovauti Panevėžio „Lietkabelio“ klubui, kurį šį sezoną kamuoja nesutarimai vadovybėje. Šiuo metu šias pareigas Aukštaitijoje eina Mantas Ignatavičius.

Purlys „Lietuvos ryto“ komandoje dirbo nuo 2007-ųjų. Kaip krepšininkas, jis taip pat yra atstovavęs Vilniaus „Statybai“ (1993-1995 ir 1996-1999 metais).

„BasketNews.lt“ žiniomis, Purlį „Lietuvos ryte“ gali pakeisti šį sezoną su Jonu Kazlausku Kinijoje dirbęs Rolandas Jarutis, prieš tai keletą metų vadovavęs Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempionei „Utenai“.

Po sezono komandos vairą iš Rimo Kurtinaičio perims Dainius Adomaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

valdas

valdas portretas
visus kasio specialtus myliu ,kaip ir krepsini ,as nenoriu, kad Lietuvoje jie tarp saves pyktusi,Santarves
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių