Įpykęs Š. Jasikevičius: neatlikau savo darbo

Šarūnas Jasikevičius nekalbėjo piktai, bet jo veiksmai šnekėjo pikčiau nei bet kokia žodžių tirada. Po pralaimėjimo Klaipėdos „Neptūnui“, kai jo vadovaujamas Kauno „Žalgiris“ nusileido 60:75, treneris tik pakomentavo rungtynes, bet neatsakinėjo į nė vieną žurnalistų klausimą.

„Visų pirma svarbiausia noriu pasveikinti varžovų trenerį su puikiomis rungtynėmis – jie nusipelnė laimėti, buvo geriau paruošti rungtynėms nei mes. Antra, noriu atsiprašyti fanų, nes tai, ką pamatėme šiandien, neparodo visos mūsų klubo istorijos ir buvo neatsakingai pažiūrėta į klubo marškinėlius ir viską, apie ką mes esame. Nepadariau savo darbo.

Iki rungtynių su „Anadolu Efes“ stengsiuosi, kad mūsų vyrai taptų tokiais pat žmonėmis, kokiais jie buvo praeitais metais. Tikiu, kad jie gali tokiais būti. O tada pradėsime dirbti ties krepšinio puse. Daugiau neturiu šiandien ką pasakyti, iki kitų susitikimų. Atsiprašau“, – pasakė Jasikevičius ir paliko spaudos konferencijų kambarį.

Daug laiko Jasikevičiui nebus. „Žalgiris“ jau antradienį išskrenda į Stambulą, kur trečiadienį laukia dvikova su „Anadolu Efes“. Penktadienį „Žalgiris“ žais dar vienas Eurolygos rungtynes namie, su Stambulo „Fenerbahče“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

edis

edis portretas
kam kovoti,gauti visi pinigai,medaliai stengtis nebr del ko.Jei LKL islos kelias rungtynes per fuksa ,visi bus patenkinti.Eurolygoje to tikrai nebus,kas nores ,tas duos SARUI i spranda

kaunietė

kaunietė portretas
pradėjus žiūrėt , man buvo aišku, kad laimės Neptūnas ir tuo džiaugiuosi, nes tiek skiedimo dėl Žalgirio ir ypač dėl jo trenerio , kitų komandų atžvilgiu, yra per daug, kad ir dėl žaidėjų dalyvavimo Lietuvos rinktinėje...tokius per daug savim pasitikinčius visada reikia nuleist ant žemės..valio Neptūnui

geras

geras portretas
mažiau pas tulpė važinėk ,tada daugiau laiko komandai liks
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių