Įspūdingą „Raptors“ pergalę aptemdė J. Valančiūno trauma

  • Teksto dydis:

Puikią Jono Valančiūno sezono pradžią Toronte apkartino trauma. Toronto „Raptors“ vidurio puolėjas rungtynėse su Filadelfijos „76ers“ ekipa susižeidė čiurną ir iškrito iš rikiuotės kol kas neaiškiam laikui.

JV susižeidė antrajame kėlinyje, kai kovojo dėl kamuolio po varžovo baudų metimų. Už jo stovėjo kroatas Dario Šaričius, tačiau Valančiūnas jau buvo tvirtai sučiupęs kamuolį. Vis tik nusileidimas ant parketo nebuvo sėkmingas ir lietuvis gana stipriai kryptelėjo čiurną.

Centras iškart paliko aikštelę ir patraukė rūbinės link. Artimiausiu metu jam bus atlikti išsamūs tyrimai. Po rungtynių „Raptors“ vairininkas Dwane'as Casey išreiškė tikėjimą, kad centro trauma nebus rimta.

Vis tik Casey turėjo priežasčių ir pasidžiaugti – jo vadovaujama komanda namie „76ers“ krepšininkus nugalėjo 128:94 (36:19, 26:30, 40:22, 26:23).

JV per savo sužaistas 15 minučių spėjo pelnyti 5 taškus (2/4 dvit., 1/2 baud. met.), atkovoti 4 kamuolius ir dukart prasižengti.

Beviltiškai Toronte pralaimėjusi „76ers“ ekipa buvo priversta rungtyniauti be Joelio Embiido. Filadelfijos klubas vis dar nepaiso aukštaūgio noro rungtyniauti ir neleidžia jam žaisti dvejų rungtynių per dvi dienas.

„Mums labai sunku be Joelio. Turime išmokti, kaip be jo žaisti“, – sakė Benas Simmonsas.

„Raptors“: DeMaras DeRozanas 30, Serge'as Ibaka 21, Kyle'as Lowry 17, Jakobas Poeltlas ir Delonas Wrightas po 14, Lucasas Nagueira 10.

„76ers“: Benas Simmonsas 18 (10 atk. kam., 8 rez. perd.), Jerrydas Baylessas 16, Justinas Andersonas 12, Jahlilas Okaforas 10.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių