J. Valančiūnas: nesvarbu, ar žaisiu starto penkete

Jonas Valančiūnas per šešis savo sezonus Toronto „Raptors“ klube rungtynes ne starto penkete pradėjo tik 6 kartus iš 440 mačų, tačiau šį sezoną tai gali nutikti dažniau.

Vyriausiuoju „Raptors“ treneriu vasarą tapęs Nickas Nurse'as teigė, jog komanda neturės stabilaus startinio penketuko, o jis priklausys nuo varžovų.

„Tai bus naudinga visiems, – apie būsimus pokyčius klube sakė J. Valančiūnas. – Viskas priklausys nuo mikrodvikovų. Tai nereiškia, kad, jei nepradėsiu tą vakarą rungtynių starto penkete, negausiu savo minučių. Taigi, Kevinas Love'as bus patogesnis varžovas Serge'ui Ibakai. Tristanas Thompsonas jau bus priimtinesnis oponentas man. Ir taip galėsime žaisti prieš visas komandas.“

Būtent prieš Klivlando „Cavaliers“ klubą spalio 18 dieną reguliarųjį sezoną pradės „Raptors“, o ar rungtynes lietuvis pradės starto penkete, bus aišku tik prieš mačą.

„Aš pasistengsiu, kad išgirsčiau savo pavardę. Ir nesvarbu ar tai bus starto penkete, ar ne“, – žaidimo starto penkete nesureikšmino J. Valančiūnas.

Praėjusiame sezone aukštaūgis per 22 minutes rinko po 12,9 taško ir atkovojo po 8,8 kamuolio.


Šiame straipsnyje: Jonas ValančiūnasRaptorsNBA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių