Jonavoje – sporto specialistų iš Izraelio vizitas

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Jonavos miesto krepšinio klubo „Jonava“ treniruotę stebėjo ir sporto infrastruktūrą mieste apžiūrėjo iš Izraelio Wingate fizinio lavinimo instituto atvykusi 30 trenerių grupė.

Specialistai į Lietuvą atvyko Lietuvos sporto universiteto (LSU) kvietimu. Glaudžius ryšius su „Jonavos“ klubu nuo šio sezono palaikantys LSU atstovai nusprendė svečiams iš Izraelio parodyti ir gerąją Jonavos miesto patirtį aktyviai plėtojant sporto klubus ir infrastruktūrą mieste.

„Džiaugiamės, kad į Lietuvą atvykę Wingate sporto instituto treneriai galėjo pamatyti „Jonavos“ krepšinio klubo treniruotę, naująją miesto areną ir kitą mieste plėtojamą sporto infrastruktūrą, – apie Izraelio trenerių vizitą Jonavoje kalbėjo LSU plėtros ir sporto prorektorius Mindaugas Balčiūnas. – Jonava – puikus pavyzdys, kaip tikslingai įgyvendinant ilgalaikę strategiją galima pasiekti puikių rezultatų. Svečiai buvo maloniai nustebinti „Jonavos“ komandos. Anot jų, sąlyginai nedidelis miestas turi puikią krepšinio infrastruktūrą ir tikslingai dirbantį kolektyvą.“

Treneriai iš Izraelio, į Lietuvą atvykę šios savaitės pradžioje, vizitą tęs iki savaitgalio bei toliau plės žinias apie sporto vystymo ypatumus mūsų šalyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių