Jubiliejiniame Kauno „Žalgirio“ trijulių turnyre – renginių gausa

  • Teksto dydis:

Sekmadienį prie Kauno „Žalgirio“ arenos įvyks jubiliejinis Kauno „Žalgirio“ trijulių krepšinio turnyras, kuriame dėl geriausiųjų vardo susikaus krepšinio bei tinklinio komandos, o nuo pat ryto prasidėsiančioje sporto šventėje lankysis ir į Eurolygos finalo ketverto turnyrą greitai išvyksiantys žalgiriečiai.

Startą tradiciniam turnyrui 9.45 val. duos Lietuvos čempionų treneris Šarūnas Jasikevičius, o krepšinio ir tinklinio aikštelėse kovos startuos nuo 10 val.

Turnyrui įsibėgėjus, 11.30 val. prasidės loterija į atvirąjį Lietuvos trijulių krepšinio čempionatą, kurioje vienas laimingasis gaus nemokamą dalyvavimą savo komandai. Kiti užsiregistravę sulauks 15 eurų nuolaidos savo komandai.

Iš kart po to žiūrovai bus laukiami specialiai įrengtoje regbio aikštelėje. Joje įvyks parodomosios regbio rungtynės ir visus norinčius įtrauksiančios nuotaikingos pramogos.

Apie 13 val. turnyre pasirodys žalgiriečiai Vasilije Micičius, Kevinas Pangosas, Axelis Toupane'as, Edgaras Ulanovas, Antanas Kavaliauskas ir Martynas Sajus. „Žalgirio“ krepšininkai su dalyviais bei žiūrovais įsiamžins foto sesijoje, o po to dalyvaus Lietuvos trijulių čempionato bei „Minuso daugiakovės“ žaidimuose, kuriuos ves ir komentuos „Žalgirio“ balsas ir rungtynių pranešėjas aktorius Andrius Žiurauskas.

Paskanavus jubiliejaus proga sukurtų skanėstų, paaiškės ir pirmieji nugalėtojai jauniausiųjų (1 grupės) bei mišrios grupės varžybose. Šių grupių finalus stebės taiklioji „Žalgirio“ rankelė Artūras Milaknis, išrinksiantis naudingiausius žaidėjus ir scenoje apdovanosiantis geriausias komandas.

Vienu iš šventės akcentų taps 14.35 val. turnyro rėmėjo surengtas integruoto krepšinio mačas. Rungtynėse pasirodys Eurolygos čempionas Tomas Masiulis, ilgametis komandos žaidėjas Darius Sirtautas, 40-metį švenčiantis Vidas Ginevičius, „Žalgiris TV“ laidų vedėja Dalia Belickaitė ir negalią turintys žaidėjai.

Po parodomųjų integruotų krepšinio rungtynių, sporto šventėje apsilankys naujas „Žalgirio“ penketas, kurį sudarys dukart NBA čempionas Beno Udrihas ir jaunieji žalgiriečiai Paulius Valinskas, Gytis Masiulis, Martynas Arlauskas bei Rokas Jokubaitis. Šie penki žalgiriečiai taip pat sudalyvaus foto sesijoje ir išbandys savo jėgas „Minuso daugiakovės“ bei „Karavano“ žaidimuose, o P.Valinskas bus atsakingas už 2 grupės naudingiausio žaidėjo išrinkimą.

Tuomet savo sunkų ir atsakingą darbą atliks paskutiniu metu puikiai rungtyniaujantis Brandonas Daviesas. „Žalgirio“ aukštaūgis stebės 3 ir 4 grupės lemiamas kovas, išrinks geriausius žaidėjus bei ant scenos apdovanos 2, 3 ir 4 krepšinio grupių nugalėtojus bei tinklinio varžybų prizininkus.

Atsakingas darbas laukia ir Lietuvos čempionų skrajūno Aarono White'o, kuris rinks naudingiausius krepšininkus iš pačių vyriausių krepšinio grupių ir ant scenos apdovanos tiek juos, tiek rėmėjų-žurnalistų grupės geriausiuosius.

Ypatingo dėmesio ir originalaus Eurolygos kamuolio su visų žalgiriečių parašais sulauks specialią užduotį įvykdę nuolatiniai turnyro dalyviai. Jiems tereikia atvykti su visų dešimties iki šiol vykusių „Žalgirio“ trijulių turnyrų marškinėliais. Atskiru prizu bus apdovanota ir originaliausiu pavadinimu turnyre žaisianti komanda - „Šarai, seniuks, maladec esi!“.

Vyriausiųjų grupės nugalėtojai pateks į „Kaunas Challenger 2018“ turnyrą, kuriame turės progą pakovoti dėl piniginių prizų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių