„Juventus“ krepšininkai iškovojo ketvirtąją pergalę pasiruošimo etape

  • Teksto dydis:

Utenos „Juventus“ komanda tęsia pasiruošimą Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) pirmenybėms. Žydrūno Urbono auklėtiniai Druskininkuose vykusiose draugiškose rungtynėse 85:49 (22:12, 25:19, 17:10, 21:8) įveikė Surguto „Universitet-Yugra“ (Rusija) ekipą.

Uteniškiai nuo pirmųjų rungtynių minučių griebė jautį už ragų ir šovė į priekį. Antrojo ketvirčio pradžioje „Juventus“ krepšininkai įgijo 9 taškų pranašumą (18:27), tačiau Ž. Urbono kariauna tie tuo neapsistojo ir įpusėjus kėliniui jau buvo susikrovę triuškinamą 21 taško persvarą (45:24). Puolime įstrigusiems „Universitet-Yugra“ krepšininkams tik prieš ilgąją pertrauką pavyko surengi spurtą 7:0 ir priartėti prie uteniškių (45:31).

Po pasitarimo rūbinėje sugrįžę „Juventus“ krepšininkai apsukų nesumažino, uteniškiai ne tik susigrąžino turėtą triuškinamą persvarą, bet ir ją padidino. Po trijų ketvirčių Ž. Urbono auklėtiniai buvo priekyje 23 taškų skirtumu (64:41).

Ketvirtasis kėlinys buvo visiškas formalumas, triuškinamą persvarą susigrąžinusi „Juventus“ komanda toliau didino persvarą ir galiausiai šventė ketvirtąją pergalę pasiruošimo cikle (85:49).

Komandoje debiutavęs Martinas Gebenas buvo rezultatyviausias. Vidurio puolėjas per beveik 22 aikštelėje praleistas minutes pelnė 19 taškų, atkovojo 8, perėmė 3 kamuolius ir surinko 23 naudingumo balus.

13 taškų pridėjo Karolis Guščikas (10 atk. kam.), po 9 - Alexas Hamiltonas (5 atk. kam., 4 rez. perd., 4 per. kam.) ir Vaidas Čepukaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių