K. Maksvyčio nesėkmė, kuri pradžiugino „Neptūno“ aistruolius

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis dar kartą įrodė, kad pinigai jam nėra svarbūs. Draugiškai pasišaipęs iš Izmiro „Pinar Karšiyaka“ šį sezoną rungtyniausiančio Deivido Gailiaus, „Neptūno“ strategas gyvos transliacijos metu susikirto atsakydamas į visus tris klausimus apie krepšinį ir pradžiugino komandos aistruolius.

Dėl trenerio nesėkmės į spalio 7 d. Klaipėdoje vyksiančias „Neptūno“ rungtynes su Prienų „Skycop“ bilietai vieną dieną (šiandien, spalio 3-iąją) bus parduodami su 20 proc. nuolaida. Nuolaida negalios bilietams „Dauparų žuvies klubo“ sektoriuose.

„Facebook“ transliacijos metu K. Maksvytis kartu su „Neptūno“ krepšininkais Simu Galdiku ir Osvaldu Olisevičiumi atsakinėjo į komandos gerbėjų klausimus, kai staiga pasidomėti, kaip sekasi buvusiems bendraklubiams, iš Turkijos nusprendė šį sezoną ten rungtyniaujantis D. Gailius.

Klausimas buvo skirtas fizine jėga garsėjančiam S. Galdikui. „Kiek dabar stumi?“, – apie vidurio puolėjo pasiekimus "štanginėje" domėjosi buvęs komandos draugas. Tačiau atsakymą D. Gailius išgirdo tik po linksmos K. Maksvyčio tirados.

„Kodėl šiemet nepasilikai? Pasirinkai pinigus, o ne Klaipėdą? Taigi kvietėme tave, - juokdamasis į D. Gailių kreipėsi „Neptūno“ treneris ir retoriškai baigė monologą apie nesudarytą kontraktą. – Pinigų vergas esi?“ 

Kad pinigai jam mažai rūpi treneris įrodė ir transliacijos pabaigoje, kai laidos vedėjas pasiūlė lažybas – jei treneris atsako į tris jam užduotus klausimus apie krepšinį, komandos aistruoliai lieka be nieko, jei K. Maksvytis suklysta kartą – artimiausių rungtynių Klaipėdoje bilietams bus taikoma 10 proc. nuolaida. Du neteisingi trenerio atsakymai buvo įvertinti 15 proc. nuolaida, trys klaidos – 20 proc.

Ir nors S. Galdikas su O. Olisevičiumi labai nerimavo, kad nuostoliai bus išskaičiuoti ir iš jų atlyginimų, „Neptūno“ treneris įtartinai lengvabūdiškai susikirto ties visais trimis klausimais, taip padovanodamas komandos aistruoliams didžiausią nuolaidą bilietams.

Kokių klausimų neįveikė K. Maskvytis, kiek "štanginėje" išstumia S. Galdikas ir ką „Neptūno“ vidurio puolėjas padarytų, jei ranką prieš jį pakeltų jaunasis Ballas galite pamatyti čia:

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių