LKL čempionams – Š. Jasikevičiaus kritikos strėlės

Katastrofiška ir neleistina – tokie žodžiai ketvirtadienio vakarą liejosi iš Šarūno Jasikevičiaus lūpų. Kauno „Žalgirio“ ekipos vairininkas negalėjo atleisti savo auklėtiniams ne pralaimėjimo Klaipėdos „Neptūnui“, o to, kaip abejingai komanda sužaidė kai kurias atkarpas.

„Laimėjo komanda, kuri to norėjo labiau. Mūsų laukia daug darbo aiškinant naujiems žaidėjams sistemą, jų roles. Suprantu, dėl ko jie nepadaro daug dalykų, bet kad „Neptūnas“ mus pranoksta noru – tai neatleistina“, - nepasitenkinimo neslėpė Šaras.

Jo krepšininkai ketvirtąjį rungtynių kėlinį dar pradėjo kupini vilčių įsirašyti trečiąją pergalę paeiliui, tačiau turėtas 6 taškų deficitas netruko virsti dviženkliu atsilikimu, kurio nepanaikino net Edgaro Ulanovo, pelniusio 13 taškų, Brandono Davieso, surinkusio 11 taškų ir net 14 kamuolių, pastangos.

Š.Jasikevičiaus netenkino net pirmoji mačo pusė, pasibaigusi lygiosiomis 39:39.

„Pirma pusė kažkam atrodė nebloga? Ji buvo katastrofinė. Klaidos, fizinis „Neptūno“ dominavimas, nesupratimas, kur einame su kamuoliu. Mus apstumdė. Tai yra blogiausia. 12 klaidų padaro įžaidėjai. Vadinasi, aikštelėje pametame galvą, nors tie žmonės turi galvoti už visus. 21 klaida – absoliutus komandos nevaldymas“, – rūstavo LKL čempionų strategas.

Tuo tarpu „Neptūno“ vairininkas Kazys Maksvytis buvo visai kitokios nuotaikos.

„Geri įspūdžiai, ypač dėl solidžios antros rungtynių pusės. Trečiame kėlinyje leisti įmesti 8 taškus „Žalgiriui“ – geras darbas. Tikiu savo komanda. Girti nesinori, bet žaidėjai stengiasi, klauso ir ši pergalė nuteikia maloniai, - sakė K.Maksvytis. - Buvome pasirengę „Žalgirio“ spaudimui, nes jie dažnai dvigubina gynybą ir tuo pasinaudoję mačo pabaigoje privertė mus klysti“.

„Pergalės nesureikšminame, nes čempionatas ilgas. Gera pabaiga geriau už pradžią. Tad pabūsime kuklūs, sieksime pergalių ir nebarstysime taškų, nes jų prireiks sezono pabaigoje“, – pabrėžė jis.

Trenerių komentarai:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

vv

vv portretas
Nekaltink komandos, pirmiausia treneris yra kaltas del komandos zaidimo

Vitia

Vitia portretas
Lažybos!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių