K. Maksvytis: mano komandai nereikėjo papildomos motyvacijos

Kazio Maksvyčio komandos sezono pradžioje yra neįveikiamos Kauno „Žalgiriui“. Trečius metus iš eilės Maksvyčio treniruojamas klubas pirmoje sezono akistatoje parklupdė stipriausią šalies komandą, tačiau tai, kaip tai buvo padaryta šį kartą, nustebino net patį Klaipėdos „Neptūno“ strategą.

„Graži pergalė, pirma tokia karjeroje prieš „Žalgirį“. Švieslentė turbūt neatspindi realios kovos, kokia buvo aikštelėje. Šios savaitės viduryje turėjome geras rungtynes (Čempionų lygoje), bet sugriuvome ketvirtajame kėlinyje. Padarėme labai geras išvadas, labai gerai prasižengėme, kada reikėjo, kada nebuvo komandinių pražangų ir, kaip matome, gera gynyba padėjo nuspręsti rezultatą“, – rungtynes komentavo strategas.

Maksvyčiui tai buvo dvyliktoji pergalė prieš „Žalgirį“ per karjerą LKL pirmenybėse, treniruojant „Neptūno“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ komandas.

Trečiojo kėlinio pabaigoje treneris buvo nubaustas technine pražanga ir „Žalgiris“ nubėgo 49:45, tačiau tada svečiai atsakė atkarpa 8:0 ir perėmė iniciatyvą.

„Ta techninė pražanga buvo pusiau planinė, pusiau ne. Norėjosi išjudinti komandą, galbūt tai buvo abejotinas švilpukas ne mūsų naudai, o jeigu jis padėjo, tai duok Dieve. Kartais tai nepadeda“, – sakė Maksvytis.

Klaipėdiečių komanda pasižymėjo kovingumu, rungtynių metu atkovodama daugiau kamuolių (36-30), 12 iš jų – puolime.

„Mano komandai nereikėjo papildomos motyvacijos. Gerai sužaidė legionieriai, ypatingai Weaveris, kuris yra svarbių rungtynių žaidėjas. Kartais reikia jo paprašyti žaisti agresyviau, o šiandien to nereikėjo. Visa komanda šiandien priėmė gerus sprendimus, aukojosi vardan komandos, gavo pražangas, šiandien norėjome laimėti.

Nuogąstavome dėl ketvirtosios pozicijos, bet vaizdas toks, kad ketvirtoji ir penktoji pozicija yra mūsų stiprioji, varomoji dalis. Rezultatas priklauso nuo to, kaip sužaidžia gynėjai. Galbūt ne prieš tokias komandas kaip „Žalgiris“, bet kartais mes turime pranašumą“, – aukštaūgių privalumus komandoje pabrėžė treneris.

Uostamiesčio ekipa greitai bėgo į puolimą, pelnydama 7 taškus greitose atakose. Savo ruožtu „Žalgiris“ nepelnė nei vieno.

Į Kauną sugrįžęs Gytis Masiulis per 26 minutes pelnė 11 taškų ir atkovojo 7 kamuolius bei kelis kartus pranoko krepšininkus, su kuriais dar pernai buvo komandos draugais – Paulių Jankūną ir Brandoną Daviesą.

„Pirmojoje pusėje gal buvo šiek tiek susikaustęs, bet žinome, ką jis gali. Tai yra tik laiko klausimas, kada jis pradės žaisti aukščiausio lygio krepšinį. Jis turi gerą charakterį, gerai dirba, turi gerus įgūdžius, yra greitas žaidėjas, galintis žaisti ir ketvirtoje, jeigu reikia, penktoje pozicijoje“, – krepšininko privalumus vardijo „Neptūno“ strategas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

linda moore

linda moore portretas
Aš esu ponia Linda Moore, sertifikuotoji paskolos teikėja, aš siūlau paskolą asmeniniam ir viešajam sektoriui, kuriems reikia finansinės pagalbos, esant mažai 2% palūkanų normai. Blogas kreditas priimtinas, Sąlygos ir sąlygos yra labai paprastos ir apgalvotos. Jūs niekada nepasigailėsite dėl šios paskolos operacijos, nes aš jums padarysiu šypseną. Mūsų kompanija užfiksavo daugybę pasiekimų pirmos klasės finansinių paslaugų teikimo klientams, ypač paskolų sindikacijos ir kapitalo teikimo privatiems asmenims ir įmonėms srityje. Mes atvedėme į blogąsias pramonės šakas, o mes grįžtame prie gerų verslo idėjų, suteikiant lėšų jų pradžiai. Mes turime Investuotojų tinklą, kuris nori suteikti lėšų bet kokiai sumai asmenims ir organizacijoms pradėti verslą ir operacijas. El. Paštas: lindamooreloans@gmail.com Noriu, kad suprastumėte tai, kad aš, ponia Linda Moore, norėdama padėti mažesnei finansinei privilegijai grįžti į priekį, suteikiant jiems visų paskolų rūšis (EG), hipotekos paskolas, būsto
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių