Krepšininkas V. Kariniauskas pasirašė sutartį su Graikijos klubu

  • Teksto dydis:

Įtarimų dėl nelegalių lažybų susilaukęs krepšininkas Vaidas Kariniauskas pasirašė sutartį su „Kymis B. C.“ (Graikija) klubu.

Panevėžio „Lietkabelį“ palikęs 25-erių metų žaidėjas šioje komandoje rungtyniavo 2015-2016 metais. Tuomet ekipa žaidė antroje Graikijos lygoje.

V. Kariniauskas dėmesio centre atsidūrė po Čempionų lygos rungtynių su Dižono JDA (Prancūzija) klubu. Jis tuomet pelnė vos 2 taškus, o kaip skelbia lažybų bendrovė „Top Sport“ vienas iš V. Kariniausko draugų statė dideles sumas už tai, kad krepšininkas nesurinks daugiau nei 8,5 taško.

Šį įvykį tiria teisėsauga.

Lietuvos krepšinio federacija ketvirtadienį išplatino žinutę, kad dėl vykstančio tyrimo neišduos krepšininkui paleidžiamojo rašto, tačiau jau penktadienį Graikijos klubas išplatino pranešimą apie sudarytą sutartį. Krepšininkas jau yra išvykęs į Graikiją ir dalyvavo klubo treniruotėje.

Interviu 15min.lt portalui V. Kariniauskas neigė visus jam mestus kaltinimus ir teigė, kad nėra susijęs su šia istorija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
GRYВĘ - КГБ MAGNOLIJA, Į KALĖJIMĄ!

Saunuolis

Saunuolis portretas
Kaip grazei lazybu bendroves suzaidzia zmogelis kazkoks pastato bendrove pralaimi nemaza suma pinigu poto topsport pradeda jieskoti kaltu nu kaip mes tokia bendrove topsport galime keleta tukstanteliu atiduoti kazkokiems besmegeniams statytojams
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių