L. Westermannas: mes neturime žvaigždės, pati komanda yra žvaigždė

Leo Westermannas pademonstravo, kodėl jam patikėtos Kauno „Žalgirio“ vadžios. Pirmosiose Eurolygos rungtynėse „Žalgirio“ arenoje prancūzas pelnė 20 taškų ir rinko taškus svarbiausiomis akimirkomis.

Po rungtynių jo žaidimą gyrė ir treneris Šarūnas Jasikevičius, ir komandos draugai, tačiau pats krepšininkas nebuvo linkęs savo išaukštinti.

„Darau viską, ko reikia komandai. Šiandien man reikėjo pelnyti taškus, gal kitą kartą tai bus Kevinas, Milas, Paulius. Mes neturime žvaigždės komandoje, pati komanda yra žvaigždė“, – po dvikovos sakė Westermannas.

Prancūzas ketvirtajame kėlinyje pelnė 6 taškus ir padėjo „Žalgiriui“ spurtuoti 8:0. Šis spurtas panaikino 1 taško deficitą ir išvedė kauniečius į priekį 75:68.

„Antroje rungtynių dalyje solidžiai gynėmės, vykdėme rungtynių planą. Tobulėjame su kiekvienomis rungtynėmis ir kasdien žengiame į priekį“, – po dvikovos sakė Westermannas.

„Leo žaidė super, – komplimentų savo auklėtiniui negailėjo Šarūnas Jasikevičius. – Jis toks žaidėjas, kad jei ir neprimeta taškų, nepadaro savo juvelyrinių perdavimų, tai jaučiasi jo solidumas. Jis ir gerai ginasi, gali gintis prieš tris pozicijas, kartais ir prieš ketvirtą bei penktą numerius. Šiandien jis tempė komandą savo taškais ir perdavimais.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių