Lažybininkai favoritais laiko „Žalgirį“ ir „Lietuvos rytą“

„Tete-a-Tete Casino-LKL“ pirmenybėse liko svarbiausios sezono kovos, po kurių paaiškės medalių savininkai. Prieš jas savo favoritus išskyrė lažybų organizatoriai.

Dėl pirmos vietos serijoje iki keturių pergalių susigrums namų aikštės pranašumą turėsiantis Kauno „Žalgiris“ ir Panevėžio „Lietkabelis“. Kovoje dėl titulo lažybininkai neabejotinu favoritu laiko „Žalgirį“ už kurį siūlomas vos 1,03 koeficientas. Tai reiškia, kad pastačius 100 eurų, sėkmės atveju pinigų sumą padidėtų vos 3 eurais.

Tuo metu už „Lietkabelio“ triumfą finale siūlomas 15 koeficientas. Pastačius 100 eurų būtų galima atsiimti net 1500 eurų.

Kauniečiai visą sezoną buvo laikomi favoritais laimėti LKL, o prieš paaiškėjant varžovui finale už jų triumfą pirmenybėse buvo siūlomas 1,08 koeficientas.

Tuo metu kovoje dėl trečiosios vietos susigrums Vilniaus „Lietuvos rytas“ ir Klaipėdos „Neptūnas“, o serijoje iki 3 pergalių namų aikštės pranašumą turės sostinės krepšininkai.

Šioje serijoje lažybininkai tikisi kur kas atkaklesnės kovos. Už „Lietuvos ryto“ triumfą siūlomas 1,65 koeficientas, tad pastačius 100 eurų galima laimėti 65 eurus. Tuo metu už „Neptūno“ triumfą siūlomas 2,15 koeficientas, tad pastačius 100 eurų pinigų suma padidėtų 115 eurų.

Šį sezoną vilniečiai ir klaipėdiečiai tarpusavyje susitiko keturis kartus ir abi komandos pasidalino po dvi pergales. Visus mačus laimėjo namuose žaidusios ekipos.

Finalo serija prasidės sekmadienį, kuomet „Žalgiris“ 17 val. namuose priims Panevėžio „Lietkabelį“. Kova dėl trečiosios vietos startuos pirmadienį, kuomet 18 val. „Lietuvos rytas“ Vilniuje žais su „Neptūnu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių