„Lietuvos rytas“ su T. Petersonu sudarė vienerių metų sutartį

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas oficialiai paskelbė, jog sudarė sutartį su 32 metų 208 cm ūgio sunkiuoju krašto puolėju iš JAV Travisu Petersonu. Kontraktas sudarytas vieneriems metams.

Trečiadienį su Mindaugu Lukauskiu sutartį sudaręs „Lietuvos ryto“ klubas ir toliau stiprinasi. Naujuoju Vilniaus komandos pirkiniu tapo T.Petersonas.

Šis amerikietis 2016-2017 m. sezone atstovavo Jeruzalės „Hapoel“ ekipai, o sostinės sirgaliams jis gali būti pažįstamas iš praėjusio sezono kovų Europos taurės varžybose. Ten „Lietuvos rytas“ žaidė vienoje grupėje su Izraelio klubu, kuris užėmė pirmąją vietą ir keliavo į atkrintamąsias varžybas.

32-ejų krepšininkas prieš vilniečius sužaidė du mačus, o viename iš jų pelnė 7 taškus, o kitame – 16.

„Labai džiaugiuosi, kad artėjantį sezoną rungtyniausiu Vilniuje. Esu labai laimingas gavęs progą padėti „Lietuvos ryto“ komandai pasiekti keletą užsibrėžtų tikslų, – oficialiai klubo svetainei teigė T.Petersonas. – Nekantrauju pradėti darbą su naujaisiais treneriais bei ekipos draugais. Tikiuosi, kad mus lydės sėkmė.“

Naujasis „Lietuvos ryto“ narys praėjusį sezoną Europos taurės varžyboėse ypatingų statistinių rodiklių nedemonstravo, tačiau dar 2015-2016 m. sezone atstovaudamas Saratovo „Avtodor“ jis rinko 13,4 taško, 7,4 atkovoto kamuolio ir 2,8 rezultatyvaus perdavimo vidurkius per rungtynes VTB Jungtinėje lygoje.

Per savo karjerą amerikietis yra žaidęs Rusijoje, Bulgarijoje, Čekijoje, Ukrainoje, Ispanijoje bei Izraelyje.

T.Petersonas tapo trečiuoju „Lietuvos ryto“ naujoku šią vasarą. Prieš tai sostinės ekipą jau papildė Benas Madgenas, o trečiadienį sutartį pasirašė ir M.Lukauskis.

Šiuo metu „Lietuvos ryto“ komandos sudėtis atrodo taip:

Įžaidėjai: Margiris Normantas, Aistis Pilauskas

Gynėjai: Jimmy Baronas, Benas Madgenas

Lengvieji puolėjai: Rokas Giedraitis, Mindaugas Lukauskis

Sunkusis puolėjas: Travisas Petersonas, Artūras Jomantas

Vidurio puolėjai: Artūras Gudaitis, Adamas Lapeta



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių