„Lietuvos rytas“ sulaukė gynėjų D. Logano bei D. McGratho

  • Teksto dydis:

Praėjusio sezono Lietuvos krepšinio lygos bronzos medalininkė Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyrų krepšinio komanda sulaukė dar dviejų naujokų. Antradienį į Vilnių atskrido gynėjai Davidas Loganas ir Donnie McGrathas.

Pasak klubo pranešimo, pirmasis į oro uosto salę žengęs D. McGrathas džiaugėsi, kad vėl galės žaisti krepšinio šalyje.

„Šaunu čia būti. „Lietuvos ryto“ komanda gali pasigirti turtinga istorija. Ekipos sudėtis taip pat gera ir tikiuosi, kad mums pavyks tinkamai pasirodyti Europos taurės turnyre. Esu laimingas, kad priėmiau sprendimą atvykti į Lietuvą“, – kalbėjo gynėjas.

Netrukus D. McGrathas sveikinosi su kitu sostinės klubo naujoku D. Loganu, kuris į Vilnių atskrido kartu su šeima bei atsivežė nemažai lagaminų.

„Jau anksčiau man yra tekę žaisti prieš „Lietuvos rytą“, kai Eurolygoje atstovavau Vitorijos klubui, todėl šiek tiek žinojau apie klubą bei miestą. Taip pat pažįstu ekipos vyriausiąjį trenerį Tomą Pačėsą, kurio vadovaujamoje Sopoto komandoje žaidžiau dvejus metus. Mūsų santykiai puikūs, todėl buvo gera mintis vėl rungtyniauti jo ekipoje“, – sakė D.Loganas.

Trečiadienį abu legionieriai prisijungs prie treniruočių stovykloje Druskininkuose plušančios komandos.

Kurorte Tomo Pačėso auklėtiniai sportuos iki rugsėjo mėnesio pradžios, vėliau sostinės klubas sezonui ruošis pajūryje ir Klaipėdoje dalyvaus Vlado Garasto taurės turnyre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuoširdžiai

Nuoširdžiai portretas
linkiu "Lietuvos rytu" vėl iškovoti bronzos medalius.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių