“LKL parašų sesija” aplankė „Neptūno“ krepšininkų sirgalius

Prasidėjusi Lietuvos krepšinio lygos (BEKO-LKL) ketvirtfinalio serija sirgaliams dovanoja ne tik gražų krepšinį ir atkaklias kovas, bet ir progą susitikti bei pabendrauti su savo mėgstamos komandos krepšininkais.

Pirmieji tokią galimybę turėjo Klaipėdos "Neptūno" sirgaliai, kurie rinkosi į prekybos centrą "Studlendas". Čia vyko pirmoji "BEKO-LKL parašų sesija".

Susirinkę sirgaliai sukdami "Laimės ratą" galėjo laimėti originalius BEKO-LKL marškinėlius, kepuraites, o ištikimiausi fanai sulaukė ir naujųjų BEKO-LKL žaidėjų kortelių. Čia pat jie galėjo gauti ir mėgstamų krepšininkų autografus.

"Juokingiausiai ir tuo pačiu geriausiai ant kortelės pavaizduotas Simas Galdikas, o šiaip labai smagu matyti tokias korteles, nes ir pats vaikystėje jas rinkdavau ir jauniems vaikams tai yra puiki motyvacija", - išvydęs naująsias BEKO-LKL krepšininkų korteles teigė Martynas Mažeika.

"Žmonės ateina palaikyti į areną, tai norisi jiems atsidėkoti, pabendrauti su jais, todėl tokie renginiai yra puiki proga tą padaryti. Mūsų arena visą laiką yra labai triukšminga ir joje žaisti yra labai malonu", - sirgaliams dėkojo "Neptūno" puolėjas Arnas Butkevičius.

"BEKO-LKL parašų sesijos" atkrintamųjų varžybų metu dar vyks Vilniuje ir Kaune.


Šiame straipsnyje: NeptūnasLKL parašų sesijaLKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių