LSU studentai įveikė Kėdainių „Nevėžio“ krepšininkus

  • Teksto dydis:

Kauno "Atleto-LSU" komanda (treneriai Laimonas Eglinskas ir Edas Nickus) šeštadienį kontrolinėse rungtynėse svečiuose 71:57 (19:16, 17:12, 12:8, 23:21) nugalėjo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezonui besiruošiančią Kėdainių "Nevėžio" (treneris Ramūnas Cvirka) ekipą.

"Atletas-LSU" komandai dėl asmeninių priežasčių padėti negalėjo vienas klubo lyderių Šarūnas Vingelis.

Tačiau tai nesutrukdė studentams iškovoti įtikinamą pergalę, kurie nuo pat rungtynių pradžios išsiveržė į priekį ir kiekvieną kėlinį didino savo pranašumą.

Šios rungtynės buvo puikus krikštas kauniečių naujokams Žygimantui Jociui ir Mindaugui Motuzui, kurie prie komandos prisijungė savaitės pradžioje. Taip pat puikus Modesto Žaunieriūno ir Tauranto Tamošiūno žaidimas neleido varžovams nė akimirkai atsipūsti ir pagalvoti apie lengvą žaidimą prieš studentus.

Kauno "Atletas-LSU" komandai taškus pelnė M. Žaunieriūnas (19), T. Tamošiūnas (13), Š. Beniušis ir J. Nausėdas (po 9), A. Gaidys bei Ž. Jocys (po 5), T. Miškinis ir M. Motuzas (po 4), L. Polekauskas (3).

Aikštelės šeimininkų gretose sėkmingiausiai rungtyniavo Vaidotas Volkus (14 tšk.), Arminas Kelmelis ir Simonas Kymantas (po 13 tšk.) bei Tomas Gaidamavičius (11 taškų).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių