M. Kuzminskas susitiko su „Lakers“ vadovais

  • Teksto dydis:

Klubo kol kas neturinčio Mindaugo Kuzminsko istorijoje – pirmosios naujienos. ESPN žurnalistas Ohmas Youngmisukas skelbia, kad lietuvis puolėjas buvo susitikęs su legendinio NBA klubo vadovais. 

Tas klubas – Los Andželo „Lakers“, kuris tarp Kuzminsku besidominčiųjų buvo minimas iškart pasirodžius informacijai apie puolėjo atleidimą iš Niujorko „Knicks“.

„Lakers“ vadovų susitikimas su Kuzia yra pirmos rimtos naujienos krepšininko istorijoje po atleidimo iš Niujorko. Prieš tai NBA lygoje sklandė gandai, kad vilniečiu taip pat domisi tokie klubai kaip Milvokio „Bucks“, Atlantos „Hawks“, Dalaso „Mavericks“ bei Čikagos „Bulls“.

„Lakers“ klubą itin domina galimybė savo gretose turėti iš toli galintį atakuoti puolėją, o Kuzminskas tokį Kalifornijos ekipos modelį atitinka. Tiesa, norėdama įsigyti Kuzminską, „Lakers“ turėtų kažką atleisti. Manoma, kad dėl savo vietos sunerimti vertėtų Andrew Bogutui arba Corey Breweriui.

Per 17 rungtynių „Lakers“ klubas šiuo metu turi iškovojęs 7 pergales ir Vakaruose žengia dešimtas.

Savo pirmąjį sezoną Niujorke Kuzminskas žaidė 68 rungtynėse ir aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 14,4 min., pelnydavo po 6,3 taško ir atkovodavo po 1,9 kamuolio.

Šį sezoną lietuvis aikštėje pasirodė tik vienose rungtynėse ir pasireikšti gavo viso labo dvi minutes.


Šiame straipsnyje: mindaugas kuzminskasNBAlakers

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių