Mursijoje pristatytas M. Pocius laikomas itin svarbiu vasaros pirkiniu

  • Teksto dydis:

Su Kauno „Žalgiriu“ atsisveikinęs ir Ispanijos pirmenybių Mursijos UCAM komandą papildęs Martynas Pocius šiandien buvo pristatytas ekipos sirgaliams.

30-metis 196 cm ūgio atakuojantis gynėjas į Ispaniją sugrįžo po trejų metų pertraukos – jis 2011-2013 metais vilkėjo Madrido „Real“ marškinėlius.

„Mursijos komandą žinau gana gerai, – per pristatymą kalbėjo Pocius. – Prisimenu, kad žaidžiant „Real“ šią komandą treniravo Oscaras Quintana. Vėliau jis išvyko, o dabar mes abu kartu prisijungėme prie klubo. Komanda domėjausi ir praėjusiame sezone.“

Mursijos komandos vadovai itin džiaugiasi, jog pavyko įsigyti lietuvį. Jie Pocių vadina vienu didžiausių šios vasaros pirkinių.

„Martynas yra vienas labiausiai patyrusių komandos žaidėjų. Jis puikiai pažįsta ACB lygą, kurioje rungtyniavo su „Real“. Jis taip pat žaidė kitose stipriausiose Europos komandose“, – sakė komandos vadovas Pablo Rosique.

Pocius vilkės 17 numeriu pažymėtus marškinėlius. „Žalgirio“ sirgaliai krepšininką buvo pripratę ant krepšininko nugaros matyti 7 numerį.

Mursijos komanda kitą sezoną žais ne tik ACB lygoje, bet ir pirmą kartą istorijoje dalyvaus Europos taurės varžybose.

„Visada žaidžiau po dvejas rungtynes per savaitę, – apie artėjantį sezoną kalbėjo Pocius. – Mūsų komandoje yra patyrusių krepšininkų, tokių kaip Facundo Campazzo, Pedro Llompart, Victor Faveranis ar Billy Baronas. Mes turime jauną, tačiau labai brandžią komandą.“

Pocius su kauniečiais buvo sudaręs kontraktą pagal formulę 1+1 ir turėjo galimybę pratęsti sutartį, tačiau „Žalgiris“ nusprendė atsisakyti krepšininko ir jį perdavė Ispanijos ekipai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių