Naujokas prisidėjo prie „Pacers“ pergalės

Domanto Sabonio debiutas naujoje Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komandoje – sėkmingas: lietuvis buvo rezultatyvus, o Indianapolio "Pacers" iškovojo pergalę.

Iš Milvokio – į Klivlandą

"Pacers" laimėjo pirmas ikisezonines rungtynes – svečiuose 104:86 nugalėjo Milvokio "Bucks" ekipą.

Lietuvos krepšininkas per 14 aikštėje praleistų minučių surinko 8 taškus (3/10 dvitaškių, 0/1 tritaškių, 2/4 baudų metimų), penkis kartus atkovojo kamuolį, blokavo vieną varžovo metimą ir suklydo du kartus.

Nugalėtojams po 17 taškų pelnė Lance'as Stephensonas ir Mylesas Turneris. Mačą stebėjo 6 691 žiūrovas, "BMO Harris Bradley Center" arena buvo užpildyta 36 proc.

Kitas rungtynes "Pacers" žais šiandien Klivlande su atsinaujinusia NBA vicečempione "Cavaliers" komanda.

Klivlando ekipa be traumuoto LeBrono Jameso, tačiau su Kevinu Love'u, Dwyane'u Wade'u, Derricku Rose'u 93:109 pralaimėjo Atlantos "Hawks".

Svečiams kol kas nesiseka

Spalio 10-ąją numatytas Indianapolio komandos mačas su Europos atstovais – Haifos "Maccabi" krepšininkais.

Izraelio vicečempionai vizitą JAV pradėjo nesėkme – Solt Leik Sityje 78:117 pralaimėjo Jutos "Jazz". Svečiams 28 taškus pelnė Brandonas Bowmanas, aikštės šeimininkams 16 – Alecas Burksas.

Spalio 13-ąją Haifos komanda išmėgins jėgas su Portlando "Trail Blazers".

Anksčiau šį mėnesį NBA klubai sužaidė dvejas rungtynes su varžovais iš kitų kontinentų: Vašingtono "Wizards" 126:95 sutriuškino Guangdžou "Lons Lions" (Kinija), o "Jazz" 108:83 – Sidnėjaus "Kings" (Australija).

Vakar Hjustono "Rockets" krepšininkai savo arenoje žaidė su Šanchajaus "Sharks" (Kinija) ekipa. 8 d. Oklahomoje susitiks vietos "Thunder" ir Melburno "United" (Australija), o 13 d. Finikse – "76ers" ir Brisbano "Bullets" (Australija).

"Raptors" ėmėsi naujovių

Jono Valančiūno atstovaujama Toronto "Raptors" pasidalijo po pergalę – 121:113 ir 84:98 – su Los Andželo "Clippers" komanda, o vakar varžėsi su "Trail Blazers" krepšininkais.

"Bandome daugiau dalytis kamuoliu, todėl atakose dalyvauja visas penketukas. Nėra taip, kad viską nusprendžia vienas žmogus. Taip žaisti smagu, man irgi paranku", – įspūdžiais apie "Raptors" naujoves dalijosi J.Valančiūnas.

Šiandien Vašingtone žais vietos "Wizards" ir Niujorko "Knicks" ekipa, kurios gretose – Mindaugas Kuzminskas, pirmą ikisezoninę dvikovą su Bruklino "Nets" (107:115) praleidęs dėl ligos.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių