Nelaimė JAV: mirė aikštėje rungtynių metu susmukęs talentingas 17-metis

  • Teksto dydis:

Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) mokyklų krepšinio pasaulį sukrėtė itin skaudi žinia – užgęso talentingo krepšininko gyvybė.

Pasak pranešimų, 17-metis Jamesas Hamptonas mirė jaunimo lygos rungtynių metu, netekęs sąmonės, tuo metu būdamas aikštelėje.

Skelbiama, kad perspektyvus krepšininkas susmuko ant žemės antroje rungtynių pusėje, bėgdamas ir kreipdamasis į teisėją.

„Jis tiesiog susmuko ant grindų. Žinau, kad prieš metus Jamesas patyrė traukulius. Dabar išbėgau į aikštelę prie jo, manydamas, jog tai dar vieni traukuliai. Vienas treneris puolė prie jo ir iškart pasakė nežinantis, ką daryti. Kitas treneris mėgino patikrinti pulsą. Jo nebuvo, tuomet aš sutrikau“, – sakė Jacoby Davisas, Hamptono atstovautos ekipos vadovas.

Hamptonas buvo kilęs iš Šarlotės, Šiaurės Karolinos. Jam buvo prognozuojamas šaukimas kitų metų NBA naujokų biržoje.

„Sunku apie tai kalbėti, jis buvo toks pilnas gyvybės, visuomet linksmas. Tokių dalykų neįmanoma paaiškinti. Siaubinga eiti ir sakyti vaikino tėčiui, kad jo sūnus mirė“, – sakė Šarlotės ekipos vadovas.

Šias rungtynes stebėjo ir NBA legenda Scottie Pippenas, kurio sūnus rungtyniauja kitoje komandoje, žaidžiančioje šiame turnyre.

„Emocionali diena visam turnyrui. Mano mintys dabar su Hamptono šeima, bičiuliais ir komandos draugais. Ilsėkis ramybėje, Jamesai“, – socialinio tinklo paskyroje rašė Pippenas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ar tik nebuvo salia su savo vaistuku

Ar tik nebuvo salia su savo vaistuku portretas
musu Vysniauskas????
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių