Nepraėjus nė parai iššluoti visi abonementai į „Lietuvos ryto“ areną

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas antradienį pradėjo abonementų prekybą į 2017-2018 m. sezono rungtynes, o nepraėjus nė 24 valandoms jau pardavė visus planuotus 1800 vienetų. Nuo šiol galima bus įsigyti abonementus tik į „Siemens“ areną.

Sostinės klubas pardavė visus 1800 abonementų į 2500 vietų talpinančią „Lietuvos ryto“ areną, todėl nuo šiol pamatyti visas artėjančio sezono vilniečių rungtynes su abonementais galima bus tik „Siemens“ arenoje. Tiesa, joje vyks didžioji dalis dvikovų.

„Ačiū žmonėms už pasitikėjimą avansu, – teigė klubo direktorius Darius Gudelis. – Tai didžiulė atsakomybė bei įpareigojimas žaidėjams, treneriams ir visai organizacijai. Esu įsitikinęs, kad ši sirgalių pagalba padės mums kalbantis su naujais rėmėjais.“

„Lietuvos rytas“ 2017-2018 m. sezone „Siemens“ arenoje žais visas Europos taurės rungtynes bei LKL mačus su „Žalgiriu“, „Lietkabeliu“ ir „Neptūnu“. Atkrintamosios pavasarį taip pat vyks didžiausioje arenoje Vilniuje. Kainos nesikeis, o visus metus stebėti krepšinį „Siemens“ arenoje bus galima sumokėjus 35, 55 arba 75 eurus, o kaina priklauso nuo pasirinkto sektoriaus.

Su nauju abonementu krepšinio aistruoliai turės galimybę stebėti mažiausiai 6 LKL čempionato bei 5 Europos taurės rungtynes. Tokios kainos buvo pasirinktos siekiant susigrąžinti aistruolius į arenas Vilniuje, kurie yra raginami į „Lietuvos ryto“ rungtynes ateiti su savo šeimomis, draugais ir artimaisiais. LKL čempionate vilniečių komanda startuos rugsėjo 20 dieną, o Europos taurės varžybose savo pasirodymą pradės spalio 11-ąją.


Šiame straipsnyje: Lietuvos rytasSiemens arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių