„Neptūnas“ kitą sezoną dalyvaus Europos taurės varžybose

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai, praėjusį sezoną debiutavę Eurolygoje, 2015-2016 metų sezoną kausis Europos taurės varžybose. „Neptūno“ klubo administracija pirmadienį gavo oficialų laišką, patvirtinantį, jog Klaipėdos klubui suteiktas vardinis kvietimas.

„Džiugu, kad įvertino mūsų kelerių metų darbą, ankstesnes pergales ir suteikė vardinį kvietimą. Nuo to laimi visi: tiek miestas, tiek sirgaliai, tiek visas Lietuvos krepšinis“, - džiaugėsi „Neptūno“ klubo direktorius Osvaldas Kurauskas.

Artimiausiomis dienomis turėtų paaiškėti, kas ateinantį sezoną treniruos „Neptūno“ klubą – šiomis dienomis vyksta intensyvios derybos su nauju trenerių štabu. Kai klubo valdyba patvirtins naująjį vyr. trenerį, tada prasidės ir žaidėjų komplektacija.

„Iš pradžių reikia pasirašyti sutartį su treneriu ir tada jau su juo kartu lipdyti komandą", - sakė "Neptūno" klubo vadovas.

Priminsime, kad kitam sezonui su „Neptūnu“ galiojančias sutartis turi penki žaidėjai: Donatas Zavackas, Mindaugas Girdžiūnas, Arnas Butkevičius, Raidas Nacius ir Laurynas Beliauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių