„Neptūnas“ po atkaklios kovos krito Utenoje

  • Teksto dydis:

Klaipėdos “Neptūnas” patyrė pirmąją nesėkmę 2015-2016 metų Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino-LKL“) pirmenybėse – Dainiaus Adomaičio auklėtiniai ketvirtadienį Utenoje rezultatu 66:69 (17:27, 22:20, 12:18, 25:14) nusileido vietos „Juventus“ ekipai krepšininkus.

Klaipėdiečiai rungtynių pradžią pradėjo prastai – atsiliko 5:16, o pirmąsias 10 minučių pralaimėjo 17:27. Nors ir rungtynių pabaigoje (likus 17 sek.) po Daniel‘iaus Ewing‘o taiklaus tritaškio „Neptūnas“ sugebėjo priartėti iki 3 taškų ir atkurti rungtynių intrigą, tačiau pakreipti įvykius savo naudai jau pritrūko sėkmės ir laiko.

Dainius Adomaitis („Neptūno“ vyr. treneris): „Pagrindinė problema buvo rungtynių pradžia, tai yra taip, kaip mes įėjome į rungtynes. Nemanau, kad tai buvo nusiteikimo problema, visi rūbinėje ir vakar treniruotėje dirbo nusiteikę, tiesiog kažkoks psichologinis momentas pakišo koją – visi išėjo per daug išsitempę. Turime įmesti laisvi tiek iš vidutinių nuotolių, tiek baudos metimus... Tai jau yra psichologija. Pralaimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių net 24:39, varžovai turėjo daugiau papildomų progų. Dar kartą Utena įrodė, kad LKL lyga yra sustiprėjusi. Čia yra daug panašaus lygio komandų. Sunku yra su bet kuriuo varžovu. Tai sezono pradžia, visgi mes esame nauja komanda, turime kantriai dirbti. Yra laiko tobulinti žaidimą, ištaisyti klaidas“.

Kitas LKL rungtynes „Neptūnas“ žais spalio 11 dieną (sekmadienį) 17 val. Kaune su Lietuvos čempionu - „Žalgiriu“, o spalio 14 dieną „Švyturio“ arenoje neptūniečiai pradės Europos taurės turnyrą su galingąja Stambulo „Galatasaray“ ekipa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių