„Neptūno“ istorijoje – naujas puslapis

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio klubas turi naują savininką – klubo valdymą perėmė verslininkas Sigitas Ambrazevičius. Anot Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko, tai naujas puslapis klubo istorijoje. Klube įvykę pokyčiai šįryt pristatyti spaudos konferencijoje. 

„Klaipėdoje sporto metai prasideda gera žinia ne tik sporto bendruomenei, bet ir visam miestui. Pastarosiomis dienomis priimti labai svarbūs ir reikšmingi „Neptūno“ ateičiai sprendimai. Šiandien klubas žengia keliu, kuris niekam nebeturėtų kelti abejonės – nei sportininkams, nei treneriams, nei gerbėjams. Neabejoju, kad pokyčiai klubo valdyme ir miestui atveria visiškai kitas galimybes  dalyvauti klubo veikloje. „Neptūnas“ išlaikė išbandymą, situacija suvaldyta, atverstas naujas gilias tradicijas turinčio klubo istorijos puslapis. Ir tik nuo mūsų visų priklauso, kas jame bus rašoma“, – spaudos konferencijoje sakė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas. 

Klubo valdymą perėmęs verslininkas Sigitas Ambrazevičius teigė, kad šios iniciatyvos ėmėsi paskatintas buvusių ir esamų krepšinio klubo rėmėjų noro sutvarkyti klubo valdymą.

„Šiuo metu esu šimtaprocentinis komandos savininkas, tačiau pagrindiniu savininku neplanuoju būti. Esame verslininkų grupė, kurie planuoja dalyvauti komandos valdyme, taip pat būti komandos bendrasavininkiais, taipogi planuojame įtraukti miestą į klubo valdymą“, – sako Sigitas Ambrazevičius.  

Anot mero, labai svarbi žinia, kad rėmėjai sugrįžta ir dabar jau mato prasmę būti nebe tik rėmėjų gretose rėmėjų ložėje, bet ir valdymo struktūroje. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

123

123 portretas
Mere,jei jautiesi tiek daug prisidėjęs prie Neptūno pertvarkymo į gerąją pusę,tai gal pats laikas ir su Atlantu kažką panašaus padaryti,nes ten prie dabartinio vadelio dar didesnis bordakas. Įrodyk, kad neveltui duoną valgai iš mūsų,mokečių mokėtojų pinigų. Sėkmės ir lauksim rezultatų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių