„Neptūno“ kapitonu išrinktas S. Galdikas

  • Teksto dydis:

Šiemet atsinaujinęs Klaipėdos „Neptūnas“ išsirinko naują kapitoną. Juo tapo krepšinio sirgalių itin mėgstamas ir nuolat meilę savo gimtajam miestui - Klaipėdai ir „Neptūnui“ deklaruojantis Simas Galdikas. 

Kapitonas buvo renkamas balsavimo būdu. Už šį 30-metį 203 cm ūgio raumenų kalnu vadinamą krepšininką neptūniečiai balsavo vienbalsiai.

„Man tikra garbė, kad komandos nariai manimi pasitiki ir suteikė man kapitono raištį. Tai ne tik malonios, bet ir įpareigojančios pareigos, tačiau aš atsakomybės nebijau. Stengsiuosi rodyti gerą pavyzdį, kai reikės - įkvėpti, padrąsinti ir sutelkti komandą. Juk mūsų visų tikslas vienas - kuo geriau reprezentuoti Klaipėdos vardą. Nėra nieko geriau, kai gini savo gimtojo miesto vardą ir esi mylimos komandos kapitonas“, - bcneptunas.lt sakė S. Galdikas.

Iki tol kelerius metus „Neptūno“ kapitono pareigas ėjo geras S. Galdiko draugas Martynas Mažeika, tačiau pastarasis šiemet su „Neptūnu“ atsisveikino ir išvyko rungtyniauti į Estiją.

„Jei iškils kokių klausimų dėl kapitono pareigų, visada drąsiai galėsiu skambinti Martynui ir pasikonsultuoti. Juk mes geri draugai. Tačiau, manau, kad konsultacijų neprireiks, kadangi mano padėjėju kapitono pareigose išrinktas Tomas Delininkiatis. Jis labai patyręs, rungtyniavęs daugybėje klubų, atstovavęs Lietuvos rinktinei, tad viską puikiai žino ir man tikrai padės“, - džiaugėsi S. Galdikas.

Su pertraukomis aštuntą sezoną „Neptūno“ marškinėlius vilkintis S. Galdikas kapitonu išrinktas neatsitiktinai - šis galingo stoto žaidėjas nuolat yra apsuptas gerbėjų, o kai išbėga į aikštę, yra pasitinkamas palaikančiais sirgalių šūksniais. Jo kovingumas ir noras kuo geriau apginti savo gimtojo miesto vardą sirgalius išties žavi ir užburia.

„Dažnai gatvėje prieina žmonės ir prašo nusifotografuoti, nori pabendrauti. Aš esu atviras ir draugiškas - niekada nesakau ne. Tiesiog aš esu už šiltą ir draugišką bendravimą. Man geriausia sirgalių dovana - sausakimšos tribūnos "Švyturio" arenos sirgalių ir šiltas palaikymas. Kas už tai gali būti nuostabiau? Mes, „Neptūno“ žaidėjai, savo sirgaliams taip pat stengsimės atsidėkoti pergalėmis“, - pabrėžė S. Galdikas.

„Neptūnas“ 2017-2018 metų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezoną pradės jau ketvirtadienį, kai išvykos rungtynėse susitiks su Antano Sireikos treniruojamais „Šiaulių“ krepšininkais. Pirmosios „Neptūno“ namų („Švyturio“ arenoje) rungtynės vyks jau šį sekmadienį nuo 17.15 val. Tądien į Klaipėdą atvyksta Kėdainių „Nevėžis“.

Jau rugsėjo 28 dieną (ketvirtadienį) į „Švyturio“ areną atvyks ir tituluotasis Kauno „Žalgiris“. Šios dvikovos pradžia - 18.45 val.

„Krepšinio sirgaliai, būkite aktyvūs, ateikite mūsų palaikyti. Sezono pradžioje kiekviena pergalė yra itin svarbi psichologiškai, įkvepianti naujiems žygdarbiams ir suteikianti pasitikėjimo savo jėgomis", - sakė naujasis „Neptūno“ kapitonas S. Galdikas.


Šiame straipsnyje: Simas GaldikasNeptūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

GERAS

GERAS portretas
Nu tikrai rado ka isrinkti...dar blogiau uz mazeika...

Algimanta

Algimanta portretas
Medžių medis-bukas tikriausiai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių