„Neptūno“ krepšininkai reguliariojo sezono finiše įveikė šiauliečius

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai „Tete-a-Tete Casino-LKL“ reguliarųjį čempionatą baigė pergale.

Dainiaus Adomaičio auklėtiniai „Švyturio“ arenoje, palaikomi savų sirgalių, rezultatu 85:78 nugalėjo Šiaulių „Šiaulius“, rašo portalas bcneptunas.lt.

Nė vienai iš šių ekipų šios dvikovos baigtis turnyro lentelės atžvilgiu nieko nelėmė, tad vyko daugiau puolamojo, nei gynybinio stiliaus, dvikova. Be to, „Neptūno“ treneris D. Adomaitis leido parungtyniauti jaunimui - Matui Jucikui, Laurynui Bieliauskui, jau antrajame kėlinyje į aikštę išleido ir Aidą Einikį.

„Neptūnas“ rungtynes pradėjo geriau ir išsiveržė į priekį – 8:2, 19:14. Visgi, svečiai pirmąjį kėlinį sugebėjo laimėti – 29:27. Po dviejų (55:53) ir po trijų (71:68) kėlinių „Neptūnas“ jau buvo priekyje, tačiau varžovai vis dar kvėpavo į nugarą.

Reikiamu metu neptūniečiai susiėmė, sužaidė tiksliau ir be didesnės įtampos iškovojo pergalę.

„Neptūnas“ LKL reguliariajame čempionate iškovojo 21-ąją pergalę (15 pralaimėjimų) ir LKL turnyro lentelėje įsitvirtino ketvirtoje pozicijoje. Šiauliečiai su 6 pergalėmis ir 30 pralaimėjimų liko paskutiniai – dešimti.

Taigi, šiauliečiams čempionatas jau baigtas, o „Neptūnas“ tęs kovas LKL atkrintamosiose rungtynėse.

Ketvirtfinalio varžovas – Utenos „Juventus“

„Neptūnas“ LKL ketvirtfinalyje iki trijų pergalių kovos su Utenos „Juventus“ ekipa (19 pergalių, 17 pralaimėjimų, 5 vieta).

Pirmosios serijos rungtynės vyks jau balandžio 29 dieną (šeštadienį) 17 val. „Švyturio“ arenoje. Antrosios rungtynės – gegužės 2 dieną (antradienį) 18.30 val. Utenoje, trečiosios – gegužės 4 dieną (ketvirtadienį) 19 val. „Švyturio“ arenoje.

Jei reikės ketvirtų ir penktų serijos rungtynių, jos atitinkamai vyks gegužės 7 dieną (sekmadienį) Utenoje ir gegužės 10 dieną (trečiadienį) Klaipėdoje. 

„Neptūno“ abonementų turėtojams primename, kad jų abonementai galioja ne tik LKL reguliariojo sezono, bet ir atkrintamųjų varžybų kovoms – iki tol, kol komanda žygiuos šiame čempionate.

Taigi, tie, kas turi įsigiję „Neptūno“ abonementus, ramiai be papildomų išlaidų galės stebėti ir ketvirtfinalio kovas, taip pat (jei komandą įveiks šį barjerą) - pusfinalio serijos rungtynes ir dvikovas dėl medalių.

Sezono pradžioje abonementus įsigiję „Neptūno“ krepšinio sirgaliai sutaupo pinigų ir laiko – nereikia kaskart pirkti bilietų. Be to, rungtynes visada stebi tose pačiose vietose.

Tie, kas nėra įsigiję abonementų, primename, kad bilietus į „Neptūno“ rungtynes platina Bilietai.LT. Jų prekyba į ketvirtfinalio rungtynes prasidės jau rytoj nuo 11 val.

Taigi, nuo šiol kiekviena LKL dvikova – labai svarbi. Klaipėdiečiai, būkite aktyvūs, ateikite palaikyti savo miesto komandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių