„Olympiakos“ šį vakarą sezoną gelbės be lyderio

Savo gyvybės ar mirties rungtynėse Pirėjo „Olympiakos“ šį vakarą „Žalgirio“ arenoje kausis ne pačios pajėgiausios sudėties.

Graikijos žiniasklaida skelbia, kad itin menkai tikėtinas šiame susitikime yra Georgio Printezio pasirodymas. Jis nesitreniravo nei vakar, nei šios dienos rytinėje treniruotėje.

G. Printezis ir toliau kenčia kojos piršto skausmus. Iki šiol krepšininkas rungtyniavo su nuskausminamaisiais, tačiau dabar net ir injekcijos prieš rungtynes nepadeda.

Šį sezoną vienas OLY simbolių Eurolygoje vidutiniškai pelno po 12 taškų, atkovoja po 5,5 kamuolio ir fiksuoja po 13,7 naudingumo balo.

Tiesa, skausmai atkrintamųjų serijoje G. Printeziui turėjo pastebimą įtaką. Kautynėse su „Žalgiriu“ ketvirtfinalyje graikas vidutiniškai rinko po 7,6 taško, o pastarajame susitikime Kaune surinko –2 naudingumo balus, iš žaidimo pataikęs vos vieną metimą iš 10.

„Olympiakos“ stovykloje problemų ir taip netrūksta. Su nuskausminamaisiais rungtyniauja Janis Strelnieks bei Kostas Papanikolaou.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pasiduokit, vistiek kitaip nebus!!;D

Jurga

Jurga portretas
Sveikata svarbiausia, bus dar rungtynių, čia gi ne gyvybės ar mirties klausimas, ne Atėnų puolimas, kad reikėtų mirti dėl pergalės, Žalgiriui reikalinga laimėti

SIMAS

SIMAS portretas
Užjaučiame? Nieko negalime padeti., bet mums pergale reikalinga !#!########
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių