P. Jankūnas apie „Baskonia“ tritaškius: kai leidi daug mesti, tai ir pataiko

Kauno „Žalgiris“ namuose patyrė skaudžią nesėkmę prieš Vitorijos „Baskonia“, o pasibaigus rungtynėms Paulius Jankūnas pagyrė varžovų pataikymą bei kamuolio judėjimą, tačiau pabrėžė ir pačių žalgiriečių klaidas gynyboje.

„Jie puikiai pasinaudojo mūsų klaidomis gynyboje, kamuolys vaikščiojo itin gerai. Tritaškius pataikė taip pat geru procentu, bet kai duodi daug mesti, tai ir pataiko, ateina pasitikėjimas. Neatidirbome gynyboje“, – sakė Jankūnas.

– Kas lėmė, jog antrojoje rungtynių pusėje pavyko atsitiesti?

– Pakeitėme gynybos sistemą, buvo momentas, kai jie sutriko ir sumažinome skirtumą, tačiau čia Eurolyga – mes ir vėl kažkur suklydome, jie pataikė savo metimus.

– Kas būtent pasikeitė gynyboje?

– Pradėjome viską keisti iš pagrindų, nes ta gynyba pirmoje pusėje neveikė, leidome jiems lengvai išsimesti, gynyba nedavė vaisių ir treneriai ją pakeitė.

– Ar galima teigti, jog puolimas atsigavo aikštėje būnant Pauliui Valinskui?

– Nežinau, reikia atlikti video peržiūrą ir analizuoti kas, kur kaip buvo.

– Ko trūksta, jog per dvigubą savaitę abejos rungtynės būtų sužaidžiamos neblogai?

– Nežinau. Nusiteikimas lyg ir buvo, visi žinojo, kaip buvo praėjusį kartą, kai prastai sužaidėme antras rungtynes, bet kažko trūksta.

– Ar nuovargis galėjo turėti įtakos?

– Reiktų klausti kitų, aš praėjusiose rungtynėse daug nežaidžiau, greitai išnaudojau pražangų limitą. Žinoma, vyrukams, žaidusiems Malagoje ketvirtąjį kėlinį ir pratęsimą, buvo sunkiau, tačiau savo darbą atlieka fizinio rengimo treneriai, komandos gydytojai, taigi galvoju, jog buvome pasiruošę.

– Pirmajame kėlinyje buvo momentas, kai lyg ir sutrenkėte krūtinę, kas nutiko?

– Nieko ypatingo, tiesiog sutrenkiau krūtinę, šiek tiek trūko oro.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ase

ase portretas
norint taikliai metyt,reikia daug labai prakaito isliet per treniruotes,arba po ju,bet asam treniruociu juk nereikia ,jie gi asai,neiseina taikliai metyt ,tai gal ne ta sporto saka pasirenkat,gal sahmatais sektus geriau?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių