Pagerbtos LKF taurės laimėtojos „Utenos“ krepšininkės

  • Teksto dydis:

„Utenos“ moterų krepšinio klubas sekmadienį pirmą kartą istorijoje iškovojo trofėjų. Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės finale Alfredo Vainausko auklėtinės 75:65 pranoko Marijampolės „Sūduvą“ ir į viršų kėlė taurę.

Penktadienį Utenos rajono savivaldybėje buvo pagerbtos titulą iškovojusios krepšininkės, treneriai ir klubo administracija.

Utenos meras Alvydas Katinas ir administracijos direktorius Jonas Slapšinskas įteikė krepšininkėms dovanėles bei džiaugėsi pasiekta pergale, kuri miestui ir klubui – istorinė.

„Didžiuojamės, kad „Utenos“ moterų komanda laimėjo trofėjų. Ši taurė yra pirmojo mūsų miestui ir visam regionui. Tikimės, kad judėsite pirmyn ir džiuginsite Uteną pergalėmis, o mes pažadame jūsų nepalikti“, – kalbėjo A.Katinas.

„Utenos“ klubas merui ir visiems savivaldybės tarybos nariams įteikė padėkos dovanas, o kapitonė Rima Valentienė – LKF taurę.

„Labai džiaugiamės, kad galėjome padovanoti šią taurę Utenos miestui. Dėkojame savivaldybei ir visiems rėmėjams. Be jų ši svajonė nebūtų tapusi realybe“, – dėkojo klubo direktorius Rolandas Jarutis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių