Paskutinėse sezono rungtynėse į žiūrovus nesidairys

Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ ekipa trečiadienio vakarą paskutinį kartą šį sezoną žengs ant parketo. Lemiamose rungtynėse dėl Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempionato aukso „sirenos“ susikibs su Marijampolės „Sūduvos“ komanda.

Marijampolietės, serijoje iki 3 pergalių, atsilikinėję 1:2, pademonstravo tvirtą charakterį ir praėjusį šeštadienį 71:64 išlygino serijos rezultatą. Kauniečio Rimvydo Samulėno treniruojama Marijampolės komanda šįvakar turės neabejotiną pranašumą – savo sirgalių palaikymą, tačiau viešnių šis faktorius netrikdo. Kaip ir kur kas didesnis marijampoliečių pasirinkimas ant atsarginių žaidėjų suolo. Ne paslaptis, jog gerokai didesnį biudžetą turinti „Sūduva“ susirinko žaidėjas, apie kurias kaunietės gali tik pasvajoti. Tačiau „sirenų“ pusėje – nenumalšinamas kovingumas, pernai jas atvedęs iki pat nugalėtojų taurės.

Apie paskutinį sezono mūšį pakalbinome „Hoptrans-Sirenų“ ekipos gynėją bei klubo direktorę Rasą Žemantauskaitę-Matlašaitienę.

- Kokiomis nuotaikomis pasitinkate lemiamą sezono kovą?

- Nuotaikos geros, nėra ko liūdėti. Antrą vietą vienaip ar kitaip turime. Lieka tik įžengti į aikštę ir atidirbti 40 minučių. Per jas turime parodyti viską, ką sugebame, ką sukaupėme per sezoną.

- Ar nebaugina tai, kad teks atlaikyti ne tik didžiulį varžovių, bet ir sirgalių spaudimą ankštoje Marijampolės salėje?

- Salė mums išties nepriimtina ir nemaloni. Bet bijoti nebėra prasmės, dairytis į pašalinius dalykus tiesiog nebėra kada, lieka tik kautis.

- Kokias korekcijas turėtumėte atlikti po nesėkmingai susiklosčiusių ketvirtųjų rungtynių Garliavoje?

- Pirmiausia – pataikymas. Reikėtų taikliau atakuoti iš patogių padėčių. Beje, kaip tik prieš tai Marijampolėje pataikėme kur kas geriau nei namuose Garliavoje.


Šiame straipsnyje: sirenosLMKLSūduva

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių