Penkių įvarčių pamoka Mančesteryje: tokios nesėkmės J. Kloppas nebuvo patyręs 11 metų

  • Teksto dydis:

Gabrielis Jesusas ir Leroy Sane abu pelnė po du įvarčius ir padėjo „Manchester City“ 5:0 namie sutriuškinti „Liverpool“. Tai buvo skaudžiausias „Liverpool“ klubą treniruojančio vokiečio Jurgeno Kloppo pralaimėjimas per 11 metų.

Liverpulio futbolininkai kapituliavo, kai Sadio Mane buvo pašalintas iš aikštės už ataką ore prieš vartininką Edersoną – šis buvo išneštas iš aikštės neštuvais.

Tiesa, Liverpulio komandos treneris nesutiko su teisėjo sprendimu. „Iš pirmo žvilgsnio visiems atrodė, kad čia kažkas tikrai bloga, – sakė J.Kloppas. – Bet tai buvo nesėkmė. Incidentas. Vartininkas išėjo, o Sadio norėjo kamuolio. Gauti raudoną kortelę tokio rungtynėse – tai nesėkmė.“

Nuo tada, kai treniruodamas „Mainz“ klubą su juo 1:6 pralaimėjo Bremeno „Werder“ komandai 2006 metų spalį, Liverpulio komandą treniruojantis vokietis nebuvo patyręs tokios skaudžios nesėkmės.

„Tai patirtis, šįkart viena prastesnių, bet toks yra gyvenimas, – sakė J.Kloppas. – Turi iš to pasimokyti.“

Tuo metu „City“ tepirmavo vienu įvarčiu po Sergio Aguero smūgio 24 minutę.

Kai „ManCity“ įgijo vieno žaidėjo pranašumą aikštėje, brazilas puolėjas Gabrielis Jesusas pridėjo du įvarčius pirmojo kėlinio pabaigoje ir antrojo pradžioje. G.Jesusą pakeitęs L.Sane irgi pasižymėjo dusyk.

Tai patirtis, šįkart viena prastesnių, bet toks yra gyvenimas

Tai buvo liūdnas debiutas Liverpulio klube Alezui-Oxlande'ui Chamberlainui, kuris perėjo iš Londono „Arsenal“.

Su dešimt taškų per ketverias rungtynes Pepo Guardiola treniruojamas Mančesterio klubas pakilo į pirmąją vietą Anglijos lygoje.

Per keturis mačus su septyniais taškais likęs Liverpulio klubas – aštuntas.


Šiame straipsnyje: Manchester CityLiverpool

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių