Penkta pergalė iš eilės: „Lietuvos ryto“ klubas nugalėjo „Parma Basket“

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas tęsia savo pergalių seriją tarpsezonyje ir šį kartą nugalėjo „Parma Basket“ rezultatu 86:79 (17:15, 30:22, 20:27, 19:14). Sostinės ekipai tai buvo paskutinės rungtynės prieš savaitgalį laukiantį V.Garasto taurės turnyrą, kuris vainikuos pasiruošimo etapą.

Rungtynes Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa pradėjo nelengvai, nes sunkiai kovojo atšokusius kamuolius, tačiau kėlinuko viduryje padidinusi apsukas ketvirtį laimėjo 17:15. Antrame kėlinuke vilniečiai pamažu pradėjo kontroliuoti žaidimą ir į didžiąją pertrauką keliavo turėdami dviženklį pranašumą (47:37).

Po didžiosios pertraukos į aikštę žengę „Parma Basket“ krepšininkai pasiduoti neketino, o trečiame kėlinuke pavijo „Lietuvos rytą“ (56:53). Ketvirtį vilniečiai baigė taikliu Artūro Jomanto metimu per pusę aikštės, o tai leido ketvirtąjį kėlinį pradėti užtikrintai.

Jame „Lietuvos rytas“ kontroliavo žaidimą ir iškovojo penktąją pergalę iš eilės. Ryškių lyderių šiame susitikime nebuvo, o prie dar vieno sėkmingo susitikimo prisidėjo didelė dalis sudėties žaidėjų.

Šiame mače buvo atlikti net 22 rezultatyvūs perdavimai, o iš 25 mestų tritaškių Rimo Kurtinaičio auklėtiniai pataikė 9 (36 proc.).

„Lietuvos rytas“: M.Carteris 11, M.Lukauskis, M.Echodas ir T.Petersonas 10, C.Krameris, R.Carteris ir A.Jomantas 8.

„Parma Basket“: G.Frankas 22, C.Milleris 17, A.Vinnikas 11.


Šiame straipsnyje: Lietuvos rytasParma Basket

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių