Po penkių mėnesių žaidęs M. Kalnietis padėjo nutraukti CSKA pergalių seriją

  • Teksto dydis:

Po penkių mėnesių ir 5 dienų pirmąsias rungtynes po traumos žaidė Lietuvos rinktinės įžaidėjas Mantas Kalnietis, o jo Krasnodaro "Lokomotiv-Kuban" klubas VTB Vieningosios krepšinio lygos reguliariojo sezono rungtynėse svečiuose 78:76 (18:16, 20:21, 18:19, 22:20) įveikė Maskvos CSKA komandą ir nutraukė pastarosios įspūdingą 30 iš eilės pergalių oficialiose varžybose seriją.

Lietuvio indėlis į pergalę - 2 taškai, rezultatyvus perdavimas, klaida ir pražanga. Per 20 minučių ir 23 sekundes M.Kalnietis pataikė 1 dvitaškį iš 5, tačiau prametė abu tritaškius.

17 taškų prie pergalės prisidėjo Anthony's Randolphas, 14 - Maksimas Koliuškinas, 12 - Nikita Kurbanovas.

Pralaimėjusiųjų gretose rezultatyviausiai žaidė Milošas Teodosičius (20 tšk.), Vitalijus Fridzonas (16 tšk.) ir nando De Colo (15 taškų).

Tai buvo dvyliktoji ketvirtą vietą šešiolikos ekipų turnyre užimančių Krasnodaro krepšininkų pergalė iš 17-os galimų, o CSKA klubas patyrė tik antrąją nesėkmę per 18-a susitikimų VTB lygoje.

Beje, paskutinį kartą oficialiose rungtynėse CSKA komanda buvo pralaimėjusi praėjusių metų spalio 12 dieną Krasnodare, kai 73:81 nusileido tam pačiam "Lokomotiv-Kuban" klubui VTB Vieningosios krepšinio lygos reguliariojo sezono rungtynėse. Po to CSKA krepšininkai laimėjo po 15 susitikimų VTB lygoje ir ULEB Eurolygoje.


Šiame straipsnyje: mantas kalnietiskrepšinisCSKA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių