Po puikiai sužaistų rungtynių L. Lekavičius savęs į padanges nekelia

Kauno „Žalgirio“ atakų organizatorius Lukas Lekavičius sužaidė karjeros rungtynes Eurolygoje, tačiau pats gynėjas dėl to savęs nekelia į padanges ir akcentuoja, kad jam dažnai sekėsi, o ir klaidų pasitaikė.

„Tiesiog buvau laisvas ir mečiau. Kamuoliai patys įkrito į rankas. Nors ir įmečiau taškų, tačiau pridariau klaidų. Nelabai sekėsi iš spaudimo išsivaduoti, mačo pradžioje klydau. Treneris akcentavo, kad paruoščiau užtvaras, bet varžovai fiziškai gerai žaidė, mane išstumdavo“, – savo žaidimą komentavo kuklusis Lekavičius.

Jis akistatoje su Tel Avivo „Maccabi“ per 26 minutes pelnė 16 taškų (5/8 dvit., 2/8 trit.), atkovojo 8 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, triskart suklydo, išprovokavo 4 pražangas ir surinko 21 naudingumo balą.

Krepšininkas užfiksavo naudingumo balų ir atkovotų kamuolių asmeninius rekordus ir pakartojo pelnytų taškų ir rezultatyvių perdavimų geriausius savo rodiklius.

Kalbėdamas apie rungtynes, Lekavičius teigė, kad komanda galėjo įveikti „Maccabi“, tačiau pati prisidarė problemų.

„Gaila, kad pralaimėjome. Turėjome gerą šansą, varžovai nėra kažkuo įspūdingi. Blogai atidirbome gynyboje, žinojome, kad jie stiprūs individualiai, bet blogai uždengėme jų metikus, Sonny Weemsą. Nepasisekė“, – po mačo žurnalistams sakė gynėjas.

Žalgiriečiai susitikime vos kartą stojo prie baudų metimų linijos, o tuomet Leo Westermannas pataikė vieną baudą iš dviejų. Kauniečiai pataikė 9 tritaškius iš 33, o Lekavičius mano, kad ekipa dažniau turėjo žaisti baudos aikštelėje.

„Galbūt mums pritrūko agresyvumo, metėme daug tritaškių, nors treneris akcentavo veržtis. Tad taip, pritrūko agresyvumo ir energijos puolime“, – sakė atakų organizatorius.

Po rungtynių ne vienas žalgirietis bei treneris Šarūnas Jasikevičius kalbėjo apie mačo teisėjus, tačiau pats Lekavičius neketino komentuoti jų darbo.

„Ne dėl to pralaimėjime, patys prisidirbome. Nepataikome, turime gerų metikų, bet prametame ir laisvus metimus“, – teigė gynėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Motyjoshius

Motyjoshius portretas
Negaus klubas pinigi is miesto biudzeto, eis lapu grebti, nes zaisti negeba!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių