R.Alijevo išduotas A.Sireika: tai tas pats, kas vaikas pasakytų tėčiui, kad jo nemyli

Antanas Sireika dar niekada nebuvo taip įskaudintas. Šeštadienį Utenos „Juventus“ vyriausiąjį trenerį pasiekė žinios, jog Rolandas Alijevas dalyvavo lažybose bei taip pakenkė savo komandai.

Komandai, kuri pasitikėjo juo. Ypač Sireika, kadangi įžaidėjai yra laikomi trenerių dešiniosiomis rankomis. Grandinės dalimi, jungiančia komandą su atsarginių suoliuku.

„Tai tas pats, kas mano vaikas pasakytu „tėti, aš tavęs nebemyliu“. Jaučiuosi labai blogai. Man dar gyvenime taip nėra pasitaikę, – nusivylimo tinklalapiui „BasketNews.lt“ neslėpė Sireika. – Įžaidėjai yra artimiausi trenerio pagalbininkai, mano idėjų skleidėjai. Iš Rolando to niekada nesitikėjau.

Kai sužinojau apie tai, tiesiog nepatikėjau. Sakiau klubo vadovams, kad nenoriu nieko apie tai girdėti ir galvoti. Buvau šoke. Aš, kaip treneris, džiaugiuosi klubo pozicija, kuri yra už švarų ir gražų žaidimą. Jie pasielgė atsakingai.“

„BasketNews.lt“ žiniomis, savaitgalį į „Juventus“ klubą kreipėsi žmonės, pateikę įrodymus apie Alijevo įsiskolinimus ir dalyvavimą lažybose, į kurias buvo įtraukta ir Utenos komanda. „Juventus“ vadovai iš karto priėmė sprendimą atleisti žaidėją.

Nepaisant didžiulio sukrėtimo, „Juventus“ sugebėjo iškovoti vieną svarbiausių sezono pergalių ir išvykoje 66:65 įveikė Prienų-Birštono „Vytauto“ krepšininkus.

Šiuo metu „Juventus“ „Tete-a-Tete Casino-LKL“ ketvirtfinalio serijoje iki trijų pergalių pirmauja 2:1, o ketvirtasis mačas vyks Utenoje.

„Komandai labai skaudu ir nemalonu, bet aš visada sakau – kuo sunkiau, tuo geriau. Komanda visada savaime mobilizuojasi. Ar tai po traumų, ar tai po ligų. Vyrai žaidžia labiau susikaupę“, – auklėtinius gyrė Sireika.

Pirmadienį tyrimą dėl Alijevo veiksmų pradėjo ir LKL. Pats krepšininkas paprašė ramybės ir savo veiksmų nekomentavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių