Rekordus gerinęs E. Baniulis – geriausias NKL savaitės žaidėjas

  • Teksto dydis:

Du vakarus iš eilės įspūdingus solo pasirodymus surengęs Evaldas Baniulis antrą kartą šiame sezone pripažintas geriausiu Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) savaitės žaidėju.

Per dvejas NKL čempionato rungtynes Molėtų "Ežerūno-Kario" puolėjas surinko 81 naudingumo balą, o jo atstovaujama komanda iškovojo dvi pergales ir tapo vienvalde lydere.

Penktadienį (12.19) molėtiškiai rezultatu 74:72 įveikė Kauno "Žalgirio" dublerius, o šeštadienį išvykoje 86:82 tiesioginėje kovoje dėl pirmosios vietos turnyro lentelėje nugalėjo ir Vilniaus "Perlą-MRU".

Savų žiūrovų palaikomas į žalgiriečių krepšį 27 metų 201 cm ūgio puolėjas per 36 minutes įmetė 30 taškų (11/13 dvit.), atkovojo 6 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko 32 naudingumo balus.

Išvykos rungtynėse su "Perlu-MRU" E. Baniulis aikštėje praleido 38 minutes ir per jas pagerino du šio sezono rekordus - pelnytų taškų ir efektyvumo. Į vilniečių krepšį Mindaugo Kildišiaus auklėtinis įmetė 38 taškus (6/11 trit.), atkovojo 13 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir aikštę paliko su 49 naudingumo balais.

Lenktynėse dėl NKL svaitės geriausio žaidėjo titulo E. Baniulis aplenkė Antaną Udrą (Vilniaus "Perlas-MRU"), Julių Kazakauską (Klaipėdos "Nafta-Uni-Akvaservis"), Valdemarą Savostjanovą ir Karolį Guščiką (abu - Raseinių "Rasai"), Dovį Bičkauskį ("Trakai") bei Vitalijų Lukšą ("Vilnius").


Šiame straipsnyje: Evaldas BaniulisNKLkrepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių