Š. Jasikevičius: mūsų resursai yra limituoti

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ klubo treneris Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Eurolygos čempionei Stambulo „Fenerbahce Dogus“ ekipai teigė, kad pralaimėjimą lėmė mažos detalės.

Sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje šeimininkai penktadienį 78:85 (24:17, 16:14, 18:21, 20:33) turėjo pripažinti varžovų pranašumą.

„Antroje rungtynių pusėje sužaidėme prasčiau negu pirmoje. Pirmoje dalyje dominavome su savo energija ir žaidybiniu planu, bet vėliau varžovus paleidome. Mums smarkiai pakenkė smulkios detalės, ėmė trūkti agresyvumo. Ne viskas priklausė tik nuo mūsų. Žaidėme prieš puikią komandą, varžovai antroje pusėje pataikė sunkius metimus. Mes nelauktai sustojome prieš jų gynybą, kuomet visi žaidėjai pradėjo keistis. Užmiršome, kaip žaisti tokiose situacijose, - spaudos konferencijoje kalbėjo Š. Jasikevičiu.s - Manau, kad mūsų sirgaliams turėjo patikti toks mūsų kibimasis į atlapus Eurolygos čempionams. Tai buvo puikios rungtynės“.

Š. Jasikevičius pridūrė, kad šansų iškovoti pergalę buvo, bet patyrusi varžovų komanda išnaudojo savo kozirius. Svečius į priekį lemiamu momentu vedė Kostas Sloukas, kuris 13 taškų pelnė per ketvirtąjį kėlinį.

„Turėjome kažkokių galimybių, bet kokius 10 taškų praradome neišeidami iš priekio. Detalės tokiame lygyje yra svarbiausias dalykas. Ketvirtajame kėlinyje pradėjome prasčiau lysti iš užtvarų, o K. Sloukas yra patyręs žaidėjas ir tą patirtį išnaudojo. Visa varžovų komanda yra užgrūdinta tokių kovų, ji prisitaikė prie mūsų idėjų ir mus nubaudė. Mes savo resursais esame limituoti“, - pridūrė Š. Jasikevičius.

Visa varžovų komanda yra užgrūdinta tokių kovų, ji prisitaikė prie mūsų idėjų ir mus nubaudė.

Š. Jasikevičiaus vienas iš mokytojų Stambulo ekipos treneris Željko Obradovičius penktadienį mini savo 58-ąją gimtadienį.

„Šios rungtynės buvo panašios į pirmojo rato susitikimą Stambule. „Žalgiris“ žaidė labai gerai, agresyviai, smarkiai mus spaudė ir neleido mums susikurti gerų progų puolime. Per pertrauką sakėme, kad mums reikia susikurti geresnes progas ir tas pavyko. Kamuolys judėjo daug geriau, o rungtynių baigtį, kaip įprasta, lėmė smulkios detalės. 7 taškai neatspinti tai, kokios sunkios buvo rungtynės. Sveikinu „Žalgirį“, kuris šiemet atrodo tikrai gerai“, - spaudos konferencijoje sakė Ž. Obradovičius.

„Žalgiris“ (15 pergalių/10 pralaimėjimų) turnyro lentelėje užima ketvirtąją vietą, o „Fenerbahce Dogus“ (18/7) ekipa yra antra.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sarai

Sarai portretas
Maziau rek daugiau galvok kaip laiku keist zaidejus ir bus puiku

Saulius

Saulius portretas
Per nesiginanti Mila suverte puse tašku 3 ir 4 kelini o kodel ne Tupanas jis tai ginasi

sėkmės

sėkmės portretas
visi limitai tik galvoje
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių