A. Saboniui siūlo tapti Eurolygos prezidentu

Atėnų „Panathinaikos“ savininkas Dimitrios Giannakopoulos nesustoja kritikuoti Eurolygos vadovo Jordi Bertomeu, o šįkart milijonierius pasiūlė kandidatus, kurie tiktų į jo vietą.

Tarp D. Giannakopoulos įvardintų krepšinio pasaulio asmenybių atsidūrė ir Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis.

„Miško Raznatovičius, Jorge Garbajosa, Andrejus Kirilenka, Dejanas Bodiroga, Radoslavas Nesterovičius, A. Sabonis, Maurizio Gherardini ir Predragas Danilovičius yra labai gerbiami krepšinio bendruomenės žmonės. Eurolygai reikia žmogaus, kuris būtų gerai žinomas ir galėtų privilioti stambius rėmėjus.

Kuris iš jų turėtų pakeisti visiškai nesėkmingą vadovą J. Bertomeu, kuris šią vasarą bus atleistas? Turiu tau klausimą, Jordi. 4 milijonai už finalinį ketvertą? Geriau atsistatydink, kol dar nevėlu“, – savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje rašė graikas.

Po vakarykštės Kauno „Žalgirio“ pergalės kovoje su Pirėjo „Olympiakos“ D. Giannakopoulos džiaugėsi, kad fanai nušvilpė Eurolygos himną ir pasiuntė dar vieną žinutę J. Bertomeu.

„Pagarba „Žalgirio“ fanams, kurie nušvilpė Eurolygos himną. Visa organizacija griūna dėl vieno žmogaus veiksmų, kuris galvoja esąs Dievas… J. Bertomeu“, – rašė D. Giannakopoulos.

„Jordi, atrodo, kad tu net netempsi iki finalo ketverto Belgrade. Smingi žemyn greitai. Labai greitai“, – pranešimą „Instagram“ tinkle užbaigė „Panathinaikos“ savininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šarūnas

Šarūnas portretas
Lidlą reklamuoja ir tuo remia vaikų krepšinį. Gal gana niekus rašinėti apie Sabonį ir Lidlą.

ir

ir  portretas
apskritai, kam perrasinejat is krepsinio tinklapiu tas nesamones to kliedincio graiko , nei kas ji palaiko nei supranta ir sabonis tai tikrai ne prie ko , eurolyga yra privaciose rankose, o sabonis fiba dirba

Karmelittai

Karmelittai portretas
Bobule jusu mintys kertasi su pavydu - ne visiem Lidl'o reklamos veidu buti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių