Šakiuose vėl vyks M. Paulausko vardo turnyras

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 26-27 dienomis Šakiuose ir vėl vyks jau tradiciniu tampantis Modesto Paulausko vardo turnyras, kuriame be vietos „Vyčio“ taip pat dalyvaus Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaujantis Vilniaus „Perlas“, Kauno „LSU-Atletas“ ir Surguto universiteto „Jugra“ komanda iš Rusijos.

Trečiadienį pusfinaliuose 16 valandą „Perlas“ žais su „Jugra“, o nuo 18 valandos „Vyčiui“ iššūkį mes Kauno „LSU-Atleto“ ekipa. Pralaimėjusios komandos trečiadienį 16 valandą žais dėl trečiosios vietos, o nuo 18 valandos vyks ir turnyro finalas.

„Vytis“ pasiruošimo naujam sezonui cikle jau sužaidė du draugiškus mačus, per kuriuos įveikė Jonavos „Sintek-Jonavą“ ir pralaimėjo Marijampolės „Sūduvai-Mantingai“. Nuo praėjusių metų komandoje rungtyniaujantis Aurelijus Pukelis prieš artėjantį turnyrą trumpai papasakojo apie jo reikšmę bei pirmuosius išbandymus šiemet.

„Sunku kažką vertinti, bet pirmieji du mačai buvo pakankamai sunkūs. Su Jonavos komanda jautėsi, kad tai pirmas mačas net nespėjus pabaigti fizinio pasiruošimo treniruočių, jautėsi ir tarpusavio supratimo trūkumas. Kitas rungtynes Marijampolėje pralaimėjome, bet nei vienų tų draugiškų rungtynių tikslas ir nebuvo pergalės. Svarbu buvo pažiūrėti, ar tinkama linkme einame, mokytis iš klaidų ir tiesiog tobulėti. Nemanau, kad esame silpnesni nei pernai, tiesiog reikia laiko, kad visi įsilietų į komandą“,- mintimis dalinosi 205 cm krepšininkas.

Turnyro metu Šakiuose bus pagerbtas 1995 metų Europos vicečempionas Gvidonas Markevičius. Praėjusiais metais Šakiuose per šį turnyrą buvo pagerbtas dabartinis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris Dainius Adomaitis.

„Tokie turnyrai yra geras būdas pasiruošti sezonui. Visada norisi, kad gerėtų žaidimas. Atrodo, kad kuo daugiau rungtynių būna sužaista iki sezono pradžios, tuo geriau pasiruošia komanda. Sirgaliai galės pamatyti kaip atrodo komanda, kokie žaidėjai atstovaus komandai šiemet. Tai bus šventė visam miesteliui“,- prieš turnyrą pasakojo „Vyčio“ aukštaūgis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vyras

Vyras portretas
Nuostabus krepšinio genijus! Sėkmės!

kauniete

kauniete portretas
Malonu budavo ziureti kaip zaidzia Paulauskas, pataikydavo i krepsi is bet kokios padeties
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių