Š.Jasikevičius: linkiu sėkmės Nate’o žmonai šįvakar

„Dėkingas sirgaliams. Išpirkti bilietus prieš mėnesį, kai komandai nesiseka… Jų padedami ir perlaužėme mačo eigą“, - atsiduso Šarūnas Jasikevičius. Kauno „Žalgirio“ treneris, po nesėkmių Eurolygoje serijos, pagaliau išspaudė šypseną, o jo auklėtiniai nukovė kovingąjį Atėnų „Panathinaikos“.

Tiesa, šypsojosi strategas ne tik iš džiaugsmo, bet ir dėl nerimo. Vairininkas neslėpė, kad jį išgąsdino vieno lyderių Nate’o Wolterso trauma, bet, atlikus nuskausminimą, amerikietis grįžo į aikštę.

„Labai išgąsdino. Sėkmės jo žmonai šįvakar, kai tie nuskausminamieji nustos veikti“, - juokavo Š.Jasikevičius.

Paklaustas apie kitą amerikietį Derricką Waltoną, treneris buvo santūrus.

„Buvo gerų momentų, gerų atkarpų, aišku – ir didelis svyravimas, bet jis bus geras ateityje. Turi dar daug ko išmokti“, - sakė jis.

Treneris pripažino, kad jo auklėtiniai antrojoje mačo dalyje prisivijo ir aplenkė varžovus dėl geresnių sprendimų puolime. O tai, anot Šaro, drauge su arenos žiūrovų sukuriamu spaudimu varžovams, juos „nužudo“.

Paprašytas įvertinti naujoko Deono Thompsono pasirodymą, vairininkas pažymėjo, jog puolėjas dar nežino visų derinių, sistemos, bet ateityje atliks darbą, kurio iš jo norima ir dėl kurio jis buvo pakviestas į komandą.

Š.Jasikevičiui patiko ir Mariaus Grigonio veržlumas bei agresija.

„Nėra daug patirties Eurolygoje, yra daug vaikiškų dalykų, bet jis eina į priekį, jam irgi reikia laiko“, - sakė Šaras.

Anot jo, vidurio puolėjas Brandonas Daviesas turi rinkti taškus ne pavieniui, o žaidimo sistemos dėka, nes toks būdas efektyvesnis ir naudingesnis komandai.

„Dabar sunkus periodas, galime žaisti geriau, reikia tik susirinkti kartu ir pasitreniruoti. Gerai, kad pradedame pataikyti. Bet supraskite, kad žaidžiame prieš stiprias komandas, superkomandas. Mums sunku. Šiemet, skirtingai nei praėjusį sezoną, neis viskas taip, kaip sviestu patepta“, - dėstė jis.

„Pirma pusė buvo geriausia, kiek esu klube. Esu patenkintas pirma dalimi, bet nusivylęs antrąja. Praradome iniciatyvą, discipliną“, - teigė „Panathinaikos“ treneris Rickas Pitino.

Nepaisant pralaimėjimo, amerikietis negailėjo gerų žodžių kauniečiams.

„Kaune esu sužavėtas atmosferos, žmonių, išmanančių krepšinį. Tokių vietų esu matęs vos keletą“, - sakė jis.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisEurolygaJasikevičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

siaip

siaip portretas
kartais tokia blokada labai veiksmingai pagydo, matyt priklauso nuo atvejo ir vaisto.

Marke

Marke portretas
Sarunui jasokeviciui linkiu pasigyditi,kaip jis baisiai elgiasi:))))baisu ziuret
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių