Skandalas JAV: „Kings“ treneris kaltinamas priekabiavimu prie žurnalistės

  • Teksto dydis:

Luke’ui Waltonui iškelta byla dėl galimo seksualinio priekabiavimo prieš sporto žurnalistę Kelli Tennant, su kuria buvęs Los Andželo „Lakers“ treneris buvo susitikęs viešbučio kambaryje, rašo „theblast.com“

Tennant ruošia knygą apie gyvenimo transformaciją pabaigus profesionalaus sportininko karjerą. Su Waltonu ji buvo sutarusi, kad šis parašys knygos pratarmę ir dėl to 2016 metų balandžio mėnesį treneris žurnalistę pokalbiui pasikvietė į savo viešbučio kambarį.

Tennant tvirtina, kad vos įžengus į viešbučio kambarį, Waltonas ją nustūmė ant lovos ir užgulė savo kūnu. Anot žurnalistės, treneris ėmė ją bučiuoti į kaklą, veidą ir krūtinę, liesti krūtinę ir tarpkojį.

Anot Tennant, ji liepė Waltonui sustoti, bet jis to nepadarė, o moteris negalėjo išsivaduoti nuo užgulusio 203 cm ūgio vyro.

Moteris teigė, jog baiminosi, kad bus išprievartauta, rėkė ir maldavo sustoti, bet Waltonas dėl tokių prašymų tik juokėsi ir tęsė seksualinį priekabiavimą.

Galiausiai moteriai pavyko ištrūkti.

Ji teigia, kad po incidento Waltonas per kitus susitikimus tęsė savo priekabiavimą žodiniais ir fiziniais veiksmais, taip sukeldamas dar daugiau žalos dėl ir taip skausmingo poelgio.

Tennant iš pradžių teisėsaugai apie tai nieko nepranešė ir kentėjo tyliai. Ji ir toliau dirbo Los Andželo sporto žurnalistikoje. Kai Waltonas tapo Los Andželo „Lakers“ treneriu, anot Tennant, jie turėjo dažnai palaikyti kontaktą, o Waltonas padarė papildomų fizinių išpuolių – galimai ją apkabino ir pabučiavo.

Žurnalistė vėliau labdaringame renginyje susitiko Waltoną, kuris buvo vienas garbės svečių. „Tavo suknelė mane žudo“, – tokius žodžius, anot moteris, jai ištarė Waltonas.

Tennant pabrėžė, kad jaučiasi taip, lyg būtų mėsos gabalas. Ji teigė, kad Waltonas, kuris neseniai buvo paskelbtas naujuoju Sakramento „Kings“ treneriu, nuolat prie jos priekabiavo. Moteris pabrėžia, kad patyrė ir psichologines, ir fizines traumas. Anot Tennant, jos nervų sistema patyrė šoką.

„Mes žinome apie šį pranešimą ir renkame papildomą informaciją. Daugiau komentarų šiuo metu neturime“, – teigė naujoji Waltono darbovietė „Kings“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių