„Sprite“ krepšinio turnyro talentų kovų nugalėtoja apsipirko už 8000 litų

  • Teksto dydis:

2014 metų absoliuti "Sprite" talentų kovų nugalėtoja, 14-metė Gabija Šegždaitė Kalėdas pasitinka apsirūpinusi sporto ir laisvalaikio apranga. Nuotaikingo šventinio apsipirkimo metu ji įsigijo "Nike" aprangos bei avalynės už 8000 litų. Tai - dalis piniginio prizo, kurį G.Šegždaitė gavo laimėjusi "Sprite" talentų kovas.

"Buvau girdėjusi, kad turėsiu pinigų apsipirkti "Nike" parduotuvėje, bet iš tiesų nesitikėjau, kad tokia didelė pinigų suma. Atvažiuodama nebuvau suplanavusi, ką pirksiu, maniau - imsiu, kas papuola", - pasakojo keturiolikmetė Grinkiškio (Radviliškio raj.) gyventoja.

G.Šegždaitė Kauno "Akropolyje" esančioje "Nike" parduotuvėje išsirinko bėgimo, krepšinio, laisvalaikio batelius, marškinėlių, megztinių, kojinių.

"Buvo sunku rinktis, prekių buvo tokia gausybė. Nežinau, kiek laiko užtrukau - nežiūrėjau į laikrodį - gal dvi valandas, gal tris", - pasakojo jaunoji sportininkė, dalyvaujanti ir perspektyviausių Lietuvos krepšininkų ugdymo projekte "Talentų U15 karta".

Pasak pranešimo, laimėjusi "Sprite" talentų kovas G.Šegždaitė pelnė iš viso 17 tūkst. litų krepšinio stipendiją. Be to, ji drauge su šešiais kitais "Sprite" talentų kovų nugalėtojais keliaus į NBA rungtynes.

Tarptautinę "Sprite" talentų komisiją, kurioje savo nuomonę pareiškė ir buvusi NBA žvaigždė Tyrone'as "Muggsy" Boguesas, G.Šegždaitė sužavėjo būtent savo judesių arsenalu, universalumu ir sugebėjimu greitai priimti tinkamus sprendimus.

Beje, G.Šegždaitei nuo Naujųjų metų toliau individualiai tobulėti padės Lietuvos moterų nacionalinės krepšinio rinktinės vyriausiais treneris Mantas Šernius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių