„Sūduvos-Mantingos“ ekipa pradėjo pasiruošimą artėjančiam sezonui

Marijampolės "Sūduvos-Mantingos" vyrų krepšinio komanda pradėjo pasiruošimą Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezonui.

Į pirmąsias ekipos fizinio pasiruošimo treniruotes, kuriose žaidėjus prižiūri fizinio rengimo treneris Aivaras Pranckevičius, susirinko 16 krepšininkų.

Treniruočių procese dalyvauja ir Marijampolės klubo vyriausiasis treneris Marius Kiltinavičius. Prie "Sūduvos-Mantingos" vairo debiutuosiantis treneris liko patenkintas krepšininkų nusiteikimu bei treniruočių procesu.

"Kol kas mes turėjome tik fizinio rengimo treniruotes, tačiau matant vyrų norą dirbti ir gerai savo darbą išmanantį trenerį Aivarą Pranckevičių, galima drąsiai sakyti, kad būsime stiprūs ir greiti. Na, o visa kita pasimatys pradėjus treniruotes su kamuoliu", - klubo pranešime cituojamas M. Kiltinavičius.

Treniruotėse Marijampolėje šiuo metu prakaitą lieja sutartis su klubu turintys Paulius Vaitiekūnas, Dovis Bičkauskis, Marius Valukonis, Tautvydas Kliučinykas, Aurimas Kieža, Donatas Sabeckis, Ignas Labutis, Domantas Senda, Ignas Daukšys, Gintautas Matulis, Rokas Stankevičius ir Airidas Giedraitis.

Su komanda sportuoja ir trys "Sūduvos-Mantingos" dublerinės ekipos žaidėjai - Juozas Milius, Algirdas Kulikauskas ir Giedrius Stankevičius. Taip pat prie sūduviečių treniruočių prisijungė kol kas su jokiu klubu kontrakto neturintis Žilvinas Kuklierius.

Artimiausias dvi savaites "Sūduvos-Mantingos" krepšininkai tęs fizinio pasirengimo treniruotes. Vėliau komanda pradės savaitės trukmės treniruotes salėje, po kurių išvyks į turnyrus Jonavoje bei Druskininkuose.


Šiame straipsnyje: SūduvaSūduva MantingaNKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių