Traumų išretintas „Neptūnas“ krito Salonikuose

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą FIBA Čempionų lygos rungtynėse Graikijoje Klaipėdos „Neptūnas“ 73:82 (18:18, 17:26, 12:18, 26:20) nusileido Salonikų PAOK ekipai ir patyrė jau trečią pralaimėjimą iš eilės.

Ketvirtą pralaimėjimą turnyre patyręs „Neptūno“ klubas C grupėje užima antrą vietą, tačiau po šio turo gali smuktelti ir žemiau.

„Neptūnui“ yra itin svarbu laimėti C grupę arba užimti antrąją vietą. Grupių nugalėtojai ir trys geriausios antrąsias vietas užėmusios ekipos keliauja tiesiai į aštuntfinalį ir išvengia papildomo atrankos etapo.

Klaipėdos klubą į priekį vedė Larry Drew, kuris pelnė 31 tašką.

Klaipėdos „Neptūnas“ Salonikuose susidūrė su nesklandumais – dėl itin šaltos PAOK sporto salės nuspręsta atšaukti turėjusią vykti rytinę treniruotę.

Rungtynių metu krepšininkai žaidė marškinėliais ilgomis rankovėmis, o atsarginiai buvo su striukėmis. Negana to, dėl šalčio Salonikų arena buvo praktiškai tuščia. Oficiali statistika skelbė, kad rungtynes stebėjo 100 sirgalių.

Dėl traumų „Neptūnui“ šiose rungtynėse nepadėjo Martynas Mažeika, Arvydas Šikšnius ir Arnas Butkevičius. Jie liko Klaipėdoje.

PAOK: T.McFaddenas 31, J.Sibertas, A.Koniaris ir L.Chrysikopoulos po 9.

„Neptūnas“: L.Drew 31, O.Johnsonas 15, L.Beliauskas 9.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių